crazyemre kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Leeco Le max3 x859 Unbrik Yardım

Merhaba Kardeşimin kullandıgı leeco x859 le max3 diye piyadasa gecen bir cihazı vardı cihaza yanlıs rom yada yazılım sonrası kardesimde bilmiyor tam ne yaptıgını cihaz unbrick oldu cihazda tepki yok sarja takdıgımızda ısık felanda yanmıyor bilgisayara bagladıgımızda sadece Qualcom HS-USB...
  2. C

Yardım Mİ6 dokunmatik ekran sorunu

tamamdır hocam
  3. C

imeil görünmüyor cıhazda hat tanımıyo hocam
  4. C

hocam dediginizi yaptım ama cıhazda wifide yok acılmıyo
  5. C

ekran catlak ama bozulmadan 4 ay önce catlatmıstım hocam
  6. C

3 tus ile denedim atdım hocam işlem yapıyor cihaz sonrasında acılınca böyle kalıyor tahtakaledeki verdihim usta anakart üzerinde dokunmatik girişlerini felanmı bozdu diye arkasını acıp baktııgmda hersey normal gibi görünüyor ama tam bilgim olmadıgı için anlayamadım pek birseyler
  7. C

ekran bu sekilde suan cihaz böyle tokunmatik
  8. C

degildi hocam root felan hic birsey yoktu cihazda suan sadece acılıp oyle kalıyor
  9. C

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım benimde mi6 cihazım var 6gb ram 128 gb olan model yurtdısından almıstım 2 sene önce cihazımle internetde gezerken biranda kapandı birdaha acılmadı bende tahtakalede bir telefoncuya verdim 2 hafta elinde kaldı yapamadı sonra anakart sorunu deyip...
  10. C

Yardım Mi8 Kameraya Bağlanamama Sorunu

Merhaba Hocam Aynı sorun benim mi8 de devar ne denediysem olmadı cihazın kamerasını çalıştıramadım sen çözdüysen yardımcı olurmusun banada simdiden tesekkür ederim.
  11. C

Yardım Mi5 Brick Oldu

developer full rom pack olanı indirimyorum ama gene aynı sorun gene aynı sorun anlamadım giddi cihazi pc görmüyordu zorla 9008 olarak gösterdim simdide cihaz 124 125 sn de tammalandı diyor hic birsey oldugu yok gene tepki yok.
  12. C

Yardım Mi5 Brick Oldu

denedim hocam c ye atıp programı romu program files içine atıp denedim masa üsütne alıp denedim ama hep aynı 124 125 geldiginde tamamlandı deyip romu bırakıyor rom yanlıs galiba baska nerden rom bulucam bilemiyorum
  13. C

Yardım Mi5 Brick Oldu

2 cihazda da denedim farklı farklı romlarıda denedim aynı sorun düzelmiyor hocam forumdan yardım edecek birinide bulamadım 3 gündür
  14. C

Yardım Mi5 Brick Oldu

sagolun sizden baska yardımcı ola bilicek forumda bir arkadas varmıdır
  15. C

Yardım Mi5 Brick Oldu

haftaya müsait olma imkanınzı varmıdır tlf suz kaldım acil yardıma ihtiyacım var
Üst Alt