Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba bu gün anneme Redmi 9T lime kod adlı telefonu aldım ama içinde google uygulamaları var. Xiaomi.eu rom kurmak istiyorum miui aramalar mesajlar için ama romu bulamadım yada adı başka yazıyor aranızda kullanan varsa bana link atabilir mi ? yada yardımcı olur musunuz :)
Hayırlı sabahlar arkadaşlar DOT os 5.1.1 rom yüklü 5.1.3 güncelleme geldi systemupdates den indirdim yükle dediğimde yüklemiyor. Twrpden direk kurulu romun Üstüne flashlasam veriler silinir mi sorun olur mu işletim sisteminde. Miui da güncelleme flashlayınca sıkıntı yaratmıyordu aosp da bilgim...
Merhaba arkadaşlar Redmi Note 6 Pro cihazımda Dot Os Android 11 kurulu ama çağrı kaydetme özelliğini bulamadım var mıdır yok mudur onuda tam bilmiyorum. Var ise yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim istediğim şey net olarak MİUI gibi çağrıdayken kaydet butonuna basıp konuşmayı kayıt...
AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6 rom kurulu batarya durumu böyle sizce bana deji yolu gözüküyor gibi mi arkadaşlar yada onerebileceginiz başka batarya varsa açığım fikirlere.
Arkadaşlar genelde otomobil ile sürüş yapıyorum ve ses ile yazmayı kullanıyorum ama canı isteyince çalışıyor canı istemeyince çalışmıyor. Güncellemeleri kaldırdım denedim olmadı tekrar kurdum 1 kere çalıştı sonra yine gitti çözüm varsa acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
Redmi Note 6 Pro Corvus OS v14.5 kurdum ama cihaz sürekli resetliyor kendini ana ekran geliyor yeniden kapanıyor sebebi nedir acaba çözüm yolu varmıdır?
Arkadaşlar merhaba. MIUI 12 güncelledim telefonu trCamera yüklüyorum Gcam ile aynı bilirsiniz. Hem trCamera da hemde Gcamda bu hatayı alıyorum çözümü bilen üstadlar illaki vardır cihaz komple boş :) Redmi Note 6 Pro
Konu yanlış yerdeyse özür dilerim. Arayıpta bulamadığım bir canlı duvar kağıdı var ismi " Shine " yanında da yanılmıyorsam " destiny yada destini" yazıyordu.. Tarifi ise duvar kağıdı siyah kenarlarda mavi ve kırmızı çember şeklinde dönüyordu globalde 2 kere rastladım ama eu romdayim ve...
Arkadaşlar merhaba redmi note 6 pro kullanıyorum bir taliplisi çıktı satmayı düşünüyorum ve tabiki Xiaomi alacağım rom işlerini seviyorum uzun süre güncelleme alır custom rom çıkar dediğiniz modeller nelerdir ona göre kendime bir liste çıkarıp ihtiyaca göre de cihaz almak istiyorum. Vereceğiniz...
Arkadaşlar merhaba bende ve sözlüm de rn6pro var. Ben twrp ile custom romlar arası istediğim gibi geçiş yapıyorum imei de sıkıntı yok. Sözlüm de ki kırmızı hindistan modeli bootloader açtım eu rom attım şebeke gitti Allah'tan efs yedeği almıştım flashladim düzeldi. Tekrardan global 10.3.6 rom...
Arkadaşlar merhaba elimde 2013-2020 arası whatsapp yedeklerim var tek dosya halinde. Bunları tek bir yedek yapıp telefona yeniden yükleme imkanımız var mıdır ? Farklı farklı tarihlerde benim için özel olan konuşmalar mevcut.
Merhaba arkadaşlar dün konu açtım sağolsunlar yardım etmeye çalışanlar oldu ama çözemedik belki aranızda bileniniz vardır. Redmi Note 6 Pro cihazıma twrpden miroom miui10 10.3.6.0 flashlamaya çalışırken bu hatayı veriyor.