CpoeT kullanıcısının son içeriği

1. CpoeT

Soru Xiaomi mi6 miui 12'den sonra arayanların sadece numarası gözüküyor ismi çıkmıyor

aynı problemi bende yaşadım izinlerden kaynaklanıyor. Nereden yaptığımı aradım ama bulamadım bir bakın izinler kısmına kişiler,rehber vs. oralarda izin vermediğiniz bir yer olması lazım
  2. CpoeT

Yardım Mı 6 şarj kablosu

US $9.53 48% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı bende var buna da göz atabilirsiniz Ugreen iyi markadır.
  3. CpoeT

Yardım mi 6 şarj sorunu

Acaba bataryanız şişmiş olabilir mi? bir baktırın derim.
  4. CpoeT

Soru Mi 6 Batarya Değişimi

aliexpressten nohon marka olana bakabilirsiniz, bende oradan sipariş verdim daha gelmedi o yüzden şuan iyi yada kötü bir şey diyemem ama bilindik bir marka
  5. CpoeT

Yardım Ekran koruyucu

aliexpressten nillkin marka olandan alabilirsiniz şu da linki Online Shop 5.15 inç xiaomi mi6 için nillkin ekran koruyucusu İnanılmaz h + pro temperli xiaomi mi 6 için cam ekran koruyucu için xiaomi 6 mi6 | Aliexpress Mobile
  6. CpoeT

Soru Mi6 romlar arası seçim

Kulaklik icin biraz dusuk ama kendinizde ayarlayabilirsiniz eger rootlarsaniz
  7. CpoeT

Sagolun :)
  8. CpoeT

İlk bl kilidini acicaksiniz stabilde acabiliyorsaniz oyle acin stabilde acmayi hic denemedigim icin bilmiyorum sonra twrp flashlayip ordanda romu flashlayacaksiniz Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu şurdan bakabilirsiniz Hocam sizin mesajinizi okumamisim bende...
  9. CpoeT

Evet nsde var face unlock ta Loading site please wait...
  10. CpoeT

Hocam epicrom 7.12.14e gecin bana gore mi 6 icin en guzel rom hem performans hem sarj hem stabilite bakimindan
  11. CpoeT

Rehber (Mi 6) Global Kararlıdan Global Betaya Geçiş

Evet, hata alırsanız Mi Flash Tool şurdan bir tane indirin
  12. CpoeT

Rehber (Mi 6) Global Kararlıdan Global Betaya Geçiş

Miflashla yapabilirsiniz bl acik olmasi lazim
  13. CpoeT

Yardım Gece uyumadan %30 Şarj sabah %0'a düşüyor (9.2.4 china rom)

Guvenlik uygulamasinin icinden yapiyorsunuz
  14. CpoeT

Yardım Mi 6 Fastboot ekranında kaldı

Rehber - (Mi 6) Global Kararlıdan Global Betaya Geçiş şurdaki işlemlerle ayni sadece global kararlinin romunu indireceksiniz
Üst Alt