Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar redmi note 13 pro 5g ile a55 arasinda kaldim karar veremiyorum fikriniz ve onerilerinizi bekliyorum oyun oynamıyorum sadece sosyal medya
Merhaba arkadaşlar
Redmi note 10 pro cihazim var batarya değişimi yaptırdım ama performansi eskisinden ds kötü oldu iyi bir batarya nerden alabilirim onerebileceginiz bir link ya da satıcı varmı
Merhaba arkadaşlar Bütçem 12 bin tl. Önceliğim performanstan önce kamera oyun oynayan birisi değilim,ilk önceliğim kamera telefon onerilerinizi bekliyorum iyi forumlar
Arkadaşlarlar ne yaptiysam şu klavyenin altında bulunan ok tuşunu kapatamadim yardımcı olur musunuz
1683059779
Sistem navigasyonundan tam ekran göstergesini gizle demişler ama ben o şekilde yapmak istemiyorum önceden böyle değildi güncelledikten sonra böyle oldu bu durumla karsisalan varmi
Merhaba Arkadaşlar cihazım redmi note 10 pro sürümüm miui 14 glolbal versiyon pili kullanan uygulamalari kontrol ettiğimde android sistemi diye bir şeyin ekrandan bile daha fazla şarj tükettiğini gördüm bu bir sorun mudur neden kaynaklıdır ne yapmam gerek ya da sebebi nedir