Corcbyby kullanıcısının son içeriği

1. Corcbyby

Yardım Hoparlöre alınca ses gitmiyor

İyi günler mi 9 se cihazımda hoparlöre alınca karşı tarafa ses gitmiyor lakin hoparlöre üflediğim zaman karşı tarafa üflediğim belli oluyor sorun tam olarak nedir format attım yine aynı sorun devam ediyor. 1622887628 Instagram ve whatsapp da da ses kaydı gönderebiliyorum
  2. Corcbyby

Yardım Mi 9 se yakınlık sensörü

Cihazimda cekirdek surumunden test yaptigimda yakinlik sensoruyle ilgili bir tepki alamiyorum ve konusma yaparken ekran kararmiyor sorun donanimsal mi yazilimsal mi sizce hocalarim
  3. Corcbyby

Yardım Telefona dosya gönderemiyorum

Pitchblack twrp kullaniyorum cihazim acilmadigi icin rom atayim dedim lakin twrp deyken pc den cihaza dosya gonderemiyorum aygıt yayın vermeyi durdurmuş yada aygitin baglantisi kesilmis olabilir diyor.
  4. Corcbyby

Yardım Twrp de işlem yapamıyorum

İyi günler hocalarım. Twrp de işlem yaparken bu hata ile karşılaşıyorum twrp değiştirdim yine aynı hata mevcut format data yaparken de aynı sorunla karşılaşıyorum ne önerirsiniz
  5. Corcbyby

Yardım Mi note 10 lite rom

İyi günler dostlarım mi note 10 lite cihazıma stock rom atmak istiyorum ama stock rom dosyalarini bulamadım kurulumu ve stock romu bulabileceğim link mevcut mu elinizde
  6. Corcbyby

Yardım Redmi note 8 gcam

Hocalarım cihazimi guncelledim gcam acmaya calistigimda atıyor uygulamadan redmi note 8 son surum icin gcam mevcut mu
  7. Corcbyby

Çözüldü Acil yardim twrp de takili kaldi

İyi gunler hocalarim cihazim redmi note 10 lite twrp yuklemek icin indirdim cmd ekranindan onayladim ve twrp yuklendi fakat twrp den cikis yapip normal olaral baslatamiyorum reboot system dedigimde tekrar twrp ekranina atiyor rom ile oynamadim bunu nasil aşabilirim tesekkur ederim acemiyim bir...
  8. Corcbyby

Yardım android 10 dan 9 a dönüş

Iyi gunler redmi note 8 cihazimi guncellemis oldugum android 10 dan geri nasil eski haline cevirebilirim ayarlardan guncellemeyi yaptim sarj konusunda hic memnun kalmadim 1614123439 Cihazim imei atilmis cihaz imeinin gitmemesi onceligimdir hocalarim
  9. Corcbyby

Yardım Gcam miui 12 android 10

İyi günler hocalarım Redmi note 8 cihazımda miui 11 varken kullandığım trcamera yi miui 12 ye güncelleme yaptım şuan calistiramiyorum miui 12 ye uygun gcam nerden bulabilirim saygilar
  10. Corcbyby

Soru Miui 11.0.12 den miui 12.0.3 e geçmek

Arkadaşlar redmi note 8 için geçmek sizce mantıklı mı
  11. Corcbyby

Soru Fabrika ayarlarında sıfırlamak

IMEI atilmiş redmi note 8 fabrika ayarlarında sıfırlanırsa IMEI gider mi telefonu temizlemek için nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın
  12. Corcbyby

MIUI 11 Miui 11.0.11 nasıl bilirsiniz

Nasıl bilirsiniz 11.0.10 a göre
  13. Corcbyby

Soru Miui 12 güncellemesi imei

İyi günler dostlar yurt dışı cihazımı ayarlardan miui 12 ye güncellersem imei gider mi eğer gitmezse izlemem gereken yol nedir teşekkürler
  14. Corcbyby

Yardım Mi note 8 wifi hızı düşük

Dostlar mi note 8 cihazım 11.10 sürümünde cihazın wifisi diğer cihazlara göre daha az çekiyor googleye bile girerken bekliyorum başka cihazlarda aynı mesafede böyle bir sorun yaşamadım ne tavsiye edersiniz
  15. Corcbyby

Çözüldü Trcamera xml nasıl yüklenir

Arkadaşlar xml dosyasını indirdim bu dosyayı nereye atmam lazım dosya yöneticisinde trcamera adına bir dosya bulamadım yardımcı olurmusunuz 1600633291 Hallettim konu kilit.
Üst Alt