CoolPlayer85 kullanıcısının son içeriği

1. CoolPlayer85

Çözüldü Redmi Note 9s wifi sorunu

Merhaba, "Miui 12.5.2.0 RJWTRXM Enhanced" bu güncellemeyi yaptıktan sonra hiç sorun olmayan wifi sorun olmaya başladı. Wifi ve Hücresel veri bağlıyken Facebook uygulamasına dokunuyorum giriş ekranında donup kalıyor, wifi kapatıyorum hücresel açık kalıyor ve ancak bu şekilde açılıyor facebook...
  2. CoolPlayer85

Diğer usb ile internet paylaşımı

Merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayardaki interneti usb kablosu ile telefonumuza interneti verebilir miyiz? Ethernet yoluyla bağlı olan masaüstü bilgisayarımda, modemden kaynaklı wifi sorunu yaşıyorum, google'da biraz araştırdım lakin düzgün bir cevap bulamadığım için buraya da yazma...
  3. CoolPlayer85

Yardım Redmi Note 9s 128 Gb downgrade

Merhaba, Telefonu ilk aldığımda yüklü olan "Redmi Note 9S Global Kararlı V11.0.11.0.QJWMIXM" versiyonuna yaklaşık 1 hafta sonra Miui 12 güncellemesi geldi ve yükledim. Şimdi memnun kalmadığım için tekrar ilk aldığım zaman ki sürümüne yani Miui 11 sürümüne geçmek istiyorum ama tamamen yasal...
  4. CoolPlayer85

Yardım Redmi Note 9s Hard Reset?

Merhaba, Arkadaş çevremde "Yeni güncelleme yüklediysen Hardreset atman yararlıdır" diye söylüyorlar, ne kadar doğrudur bilemedim onun için konuyu açma gereği duydum. Ayrıca başka bir sorum daha olacak. 1- Siz değerli ve tecrübeli kullanıcılar olarak bu HardReset konusu hakkında bana...
  5. CoolPlayer85

Yardım Redmi Note 9s Kulaklık Ses Seviyesi Yükseltme ?

Merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi; telefonum için redmi note 8pro modelinde ki gibi kulaklık ses seviyesi ve "engineering mode" bulunuyor mu? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Üst Alt