Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son güncelleme 9.6.3.0 ile telefonun usb ile bilgisayara taktığımda bilgisayar görmüyor. Telefonda da herhangi bir uyarı çıkmıyor. ama şarj başlıyor. karşılaşan veya çözüm bulan oldu mu?
1537865025
Pardon arkadaşlar sorun usb kablosundaymış. başka kablo ile bağladım, bağlandı..
Arkadaşlar son güncelleme (9.2.1.0) sonra başlayan bir sorun. turkcell kullanıyorum ve evde zor çektiğini biliyorum. ama sorun turkcell mi yoksa mimax2 demi. Aynı sorunu yaşayan varmı diye soruyorum?
Görüşmeye başlayınca (cagrı gelsede, ben arasamda oluyor) bir müddet sonra görüşme devam ediyor...
Su an güncel sürüm MIUI8 v8.5.8.0 yüklendi. v8.5.9.0 var diyor.
Xiaomi MIUI 9 güncellemesi geliyor!
Mimax2 yede gelecekmiş. Ekim sonuna kadar yazıyor..
Xiaomi MIUI 9 güncellemesi geliyor!
arkadaslar kulaklık olmadan müzik dinlerken sagdan ses geliyor ama soldan gelmiyor. ikisi için bir ayar mı var acaba? (müzik çalarken birini kapatıp sonra digerini kapatıp deneyin)
Bende de turkcell 4g ile ilgili veya wifi ile ilgili sıkıntı yok. ikisinide aktif olarak kullanıyorum. Pil normal kullanımda cok rahat 2 günü cıkarıyor.
Ben cihazı alalı 3 gün oldu. Önceden samsung note3 kullanıyordum. 5.7" ekrana sahipdi. o yüzden bu cok zor gelmedi. Ama gördügüm kullanım denyemilerimi yazmak istedim. Özellikle alacaklara fikir olması için.
-Evet ekran cok büyük cepte veya araçta her yere sıgmıyor. Tek elle kullanmak cok zor...