coneforapine kullanıcısının son içeriği

1. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Yine mi account kısmında sim kart aktif gözükmüyor, acaba yurt dışı sms kapalı mı diye baktım arkadaşıma sms gönderdim sorun operatör tarafında da değil gibi
  2. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Diğer slotta da algılıyor BTK üzerinde de iki imei kayıtlı görünüyor
  3. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Zaten o slotta :(
  4. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Çift sim ama zaten tek bir sim kart kullanıyorum. Diğer sim slotuna takmam sorunu çözebilir mi?
  5. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Hocam DM gönderdim
  6. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Seri numarasından nerden bakabilirim? Güncellenmiş hali ile yarın akşam deneyebilirim. 1771795045 i.mi.com'da sim ile alakalı bir kısım göremedim.
  7. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Cihaz global 1771794256 Kutudaki seri numarası ve ayarlardaki seri numaraları ve imeileri tutuyor
  8. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Hocam cihaz tamir görmedi. Eminim, ayrıca arama, sms ve internet olması gerektiği gibi çalışıyor. Şebekenin az çekmesi evde mobil hattın sinyali yeterli değil. Seri numarasından nasıl bir bilgiye ulaşacaksınız?
  9. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Hayır IMEI atılmadı. Geçen sene Kanyon AVM'deki mağazadan satın aldım. 1771785873 Bu yöntemi de ilk müsaitlikte deneyeceğim.
  10. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Bot ile de başaramadım. Şuradaki SIM mevzusu yüzünden olma ihtimali var mıdır?
  11. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Çok teşekkürler hocam, akşama bir kez daha deneyeceğim. Eğer olmaz ise botu deneyeyim.
  12. coneforapine

Yardım BL kilit açma

Merhaba, Bir süredir cihazımda bootloader kilidi açma süreciyle ilgili bir sorun yaşıyorum ve benzer bir durum yaşayan olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Cihazım Poco X7 Pro. Yurt dışı değil. SIM kart başından beri cihazın içinde, hiç çıkarılmadı. Fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım ve...
Üst Alt