Yardım BL kilit açma

coneforapine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
1
Merhaba,

Bir süredir cihazımda bootloader kilidi açma süreciyle ilgili bir sorun yaşıyorum ve benzer bir durum yaşayan olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Cihazım Poco X7 Pro. Yurt dışı değil. SIM kart başından beri cihazın içinde, hiç çıkarılmadı. Fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım ve kurulumu sıfırdan gerçekleştirdim. Mi hesabıma sorunsuz şekilde giriş yapabiliyorum.

Ancak ilk kurulum sırasında Wi-Fi kullandım, mobil veriyi aktif etmedim. Şu anda SIM kart aktif, şebeke çekiyor ve arama/SMS yapabiliyorum. Buna rağmen “SMS konumlandırma etkinleştirilemedi” şeklinde bir bildirim alıyorum ve Geliştirici Seçenekleri > Mi Unlock Status bölümünde “Add account and device” dediğimde cihazı ekleyemiyorum. Sadece “couldn’t add” benzeri bir hata veriyor.

Özetle:
– SIM kart aktif ve çalışıyor
– Şebeke var, servis durumu “In service”
– Mi hesabına giriş yapılmış durumda
– Fabrika ayarlarına sıfırlama yapıldı
– Ancak cihaz Mi Unlock Status kısmında hesaba eklenemiyor

Sorunun, ilk kurulum sırasında mobil veri kullanılmamasından kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ediyorum. Benzer bir durum yaşayan veya çözüm bulmuş olan var mı?
Ayrıca Community uygulamasından unlock bootloader seçeneğine TR saati ile 19:00'da denemelerim de hep quota limit reached hatasına takıldı.

Şimdiden teşekkürler.

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Merhaba,

Bir süredir cihazımda bootloader kilidi açma süreciyle ilgili bir sorun yaşıyorum ve benzer bir durum yaşayan olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Cihazım Poco X7 Pro. Yurt dışı değil. SIM kart başından beri cihazın içinde, hiç çıkarılmadı. Fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım ve kurulumu sıfırdan gerçekleştirdim. Mi hesabıma sorunsuz şekilde giriş yapabiliyorum.

Ancak ilk kurulum sırasında Wi-Fi kullandım, mobil veriyi aktif etmedim. Şu anda SIM kart aktif, şebeke çekiyor ve arama/SMS yapabiliyorum. Buna rağmen “SMS konumlandırma etkinleştirilemedi” şeklinde bir bildirim alıyorum ve Geliştirici Seçenekleri > Mi Unlock Status bölümünde “Add account and device” dediğimde cihazı ekleyemiyorum. Sadece “couldn’t add” benzeri bir hata veriyor.

Özetle:
– SIM kart aktif ve çalışıyor
– Şebeke var, servis durumu “In service”
– Mi hesabına giriş yapılmış durumda
– Fabrika ayarlarına sıfırlama yapıldı
– Ancak cihaz Mi Unlock Status kısmında hesaba eklenemiyor

Sorunun, ilk kurulum sırasında mobil veri kullanılmamasından kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ediyorum. Benzer bir durum yaşayan veya çözüm bulmuş olan var mı?
Ayrıca Community uygulamasından unlock bootloader seçeneğine TR saati ile 19:00'da denemelerim de hep quota limit reached hatasına takıldı.

Şimdiden teşekkürler.
Hocam şimdi kısacası nasıl bootloader kilidini açabileceğinizden bahsedecem
ilk önce mi hesabınızı telefondan kaldırın sonra mi community uygulamasından mi hesabınıza giriş yapın ardından saat 18:59:50'de kilit açma başvurusuna basın saat 19:00 kadar sonra geliştirici seçeneklerinden de hesap ve cihaz ekleye basın olucaktır. Ama uğraşmak istemiyorsanız
bu konudaki bootloader kilit açma başvuru botunu inceleyin
Araçlar - HyperOS Kilidini Açamayanlar İçin: Milisaniyelik Otomatik Başvuru Botu (GUI)

coneforapine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
1
Çok teşekkürler hocam, akşama bir kez daha deneyeceğim. Eğer olmaz ise botu deneyeyim.

coneforapine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
1
Bot ile de başaramadım.
Şuradaki SIM mevzusu yüzünden olma ihtimali var mıdır?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Cihaza imei atıldımı?

coneforapine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
1

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Hayır IMEI atılmadı. Geçen sene Kanyon AVM'deki mağazadan satın aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yöntemi de ilk müsaitlikte deneyeceğim.
Eminmisiniz cihaz repairliye benziyor şebeke almamış seri numaranızı özelden iletebilirmisiniz?

coneforapine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
1
Hocam cihaz tamir görmedi. Eminim, ayrıca arama, sms ve internet olması gerektiği gibi çalışıyor. Şebekenin az çekmesi evde mobil hattın sinyali yeterli değil.

Seri numarasından nasıl bir bilgiye ulaşacaksınız?

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Hocam cihaz tamir görmedi. Eminim, ayrıca arama, sms ve internet olması gerektiği gibi çalışıyor. Şebekenin az çekmesi evde mobil hattın sinyali yeterli değil.

Seri numarasından nasıl bir bilgiye ulaşacaksınız?
Cihazın üretim konumuna ve ithalatçi garantili cihazlara imei atıldığını gördüm

Üst Alt