coban1 kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru google kamera çalışmıyor

merhaba arkadaşlar, eu room kurdum. google kamera randımanlı değil. videoya geçince kapatıyor ya da baika şeylerde. fotoğraflarda falan sorun yok. kendi kamerasında da sorun yok ama bir türlü gcam çalıştırmadım. siz nasıl yapıyorsunuz, hangisini kullanıyorsunuz?
  2. C

Soru bootlader kilidini açarken verilerim silindi

merhaba arkadaşlar, botlader kilidini açayım dedim unutarak işleme devam ettim tüm verilerim gitti. geri getirmenin yolu var mı? botlader kilidini açmışken ve cihaz sıfırlanmışken önerdiğiniz herhangi birşey var mı?
  3. C

Soru Hangi Rom kurmalı?

merhaba, telefonum yurtiçi garantili cihaz ama kamerada sanki sorunlar yaşıyorum. ağır çekim hızlı çekim pek stabil değil. ne önerirsiniz, hangi roomu? birde hani arama esnasında kayıt yapan seçenek olan rom vardı, hala var mı acaba öyle bir rom. eski note 8 de kullanıyordum
  4. C

Soru Redmi pro güncel rom

bende arıyorum, link verebilir misiniz lütfen banada
  5. C

Yardım Cihaz açılmıyor

Arkadaşlar sabaha kadar farklı sürümleri twrp den yükledim ama açılmıyor. Bugün telefonsuz ve Uykusuz kaldım. Mı yazısı geldiği ekranda kalıyor altta Android falan yazmıyor. Ne yapacam ben şimdi buna yardımcı olursanız çok mutlu olurum
  6. C

Yardım Cihaz açılmıyor

hocam hallettim şükür, ilginize teşekkür ederim. saolun, şimdi rom indirip yüklemeyi deneyecem
  7. C

Yardım Cihaz açılmıyor

özel mesajda yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
  8. C

Yardım Cihaz açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, format atayım dedim sanırım yanlış birşeyler yaptım Cihaz mi yazısında kalıyor. Twrp moduna giriyor ama orasıda komple Çince napcagim?
  9. C

Redmi Pro - Ekran Kilidi Hatası

Bende de aynı hata var bilgilerim olduğu için format atmıyorum. Sizde düzeldi mi
  10. C

Redmi Pro için MİUİ 9 Sonunda Geldi!

Sürekli, "günlük kilit ekranı durdu" hatası veriyor bıktım eskiye dönecem bunu çözemezsem. Var mı bir çözümü arkadaşlar?
  11. C

wawwww, uçuyor bu sürümle
  12. C

wawwww, uçuyor bu :)
  13. C

Selamlar, güncelleyiciden yaparsam tüm bilgilerim kalır mı? Bide bunda arandığında ulaşılmama sorunu gitmiştir inşallah
  14. C

Yardım Uygulama Kredisi

Merhaba, bir uygulama var çok pahalı kredisi bitti. yeniden kullanmak istiyoum id değiştirdim ama yine kredi 0 görünüyor normalde yeni indirince 2 kredi veriyordu. nasıl yeniden yararlanabilirim bu uygulamadan ? teşekkürler şimdiden
  15. C

Yardım Redmi Pro nasıl root edilir?

Nasıl olacağına dair bir link var mı hocam?
Üst Alt