coban1 kullanıcısının son içeriği

1. C

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

şarj olayını hiç beğenmedim, orjinal romda şarj efsaneydi. neden böyle olmuş bunda
  2. C

MIUI 12 Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V12.0.2.0.QCOINXM İndirme Bağlantısı

bana da miu arama lazım bu roomda var diye biliyorum ama ?
  3. C

MIUI 12 Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V12.0.2.0.QCOINXM İndirme Bağlantısı

redmi note 9 pro cihazıma eu rom kurdum, bu rom eu yerine mi geçiyor diğer cihazıma da kurmak istiyorum (redmi note 8)
  4. C

Soru google kamera çalışmıyor

apk atabilecek arkadaş var mı
  5. C

apk ve xml atar mısınız?
  6. C

merhaba arkadaşlar, eu room kurdum. google kamera randımanlı değil. videoya geçince kapatıyor ya da baika şeylerde. fotoğraflarda falan sorun yok. kendi kamerasında da sorun yok ama bir türlü gcam çalıştırmadım. siz nasıl yapıyorsunuz, hangisini kullanıyorsunuz?
  7. C

Soru bootlader kilidini açarken verilerim silindi

merhaba arkadaşlar, botlader kilidini açayım dedim unutarak işleme devam ettim tüm verilerim gitti. geri getirmenin yolu var mı? botlader kilidini açmışken ve cihaz sıfırlanmışken önerdiğiniz herhangi birşey var mı?
  8. C

Soru Hangi Rom kurmalı?

peki garantiye gitme esnasında kendi roomunu kursak olası bir durumda yine garanti dışı mı olur? eu roomun ne gibi artıları var acaba, teşekkür ederim ilginize
  9. C

Soru Hangi Rom kurmalı?

merhaba, telefonum yurtiçi garantili cihaz ama kamerada sanki sorunlar yaşıyorum. ağır çekim hızlı çekim pek stabil değil. ne önerirsiniz, hangi roomu? birde hani arama esnasında kayıt yapan seçenek olan rom vardı, hala var mı acaba öyle bir rom. eski note 8 de kullanıyordum
  10. C

Soru Redmi pro güncel rom

bende arıyorum, link verebilir misiniz lütfen banada
  11. C

Yardım Cihaz açılmıyor

Arkadaşlar sabaha kadar farklı sürümleri twrp den yükledim ama açılmıyor. Bugün telefonsuz ve Uykusuz kaldım. Mı yazısı geldiği ekranda kalıyor altta Android falan yazmıyor. Ne yapacam ben şimdi buna yardımcı olursanız çok mutlu olurum
  12. C

Yardım Cihaz açılmıyor

hocam hallettim şükür, ilginize teşekkür ederim. saolun, şimdi rom indirip yüklemeyi deneyecem
  13. C

Yardım Cihaz açılmıyor

özel mesajda yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Üst Alt