classy kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Redmi 5 Plus ekrana ufak ışık gelip kapanıyor,şarja takıncada sürekli ışık gelip kapanıyor bildirim ledide yanmıyor.

Merhabalar telefonu açmaya çalıştığımda dıt ediyor ekrana ışık geliyor ama yazı felan yok, sarja takıncada dıt ediyor sürekli baştan telefon açılıyormuş gibi ekrana ışık geliyor sonra kapanıyor tabi bu ışık var ama yazı felan hiç bir şey yok sebebi nedir bunun ?
  2. C

Soru Arka kamera çalışmaması yazılımsal mı donanımsal mı ?

Merhaba son 3 gündür telefonun arka kamerası çalışmıyor kameraya bağlanılamıyor telefonu yeniden başlatın diyor başlatıyorum düzelmiyor ön kamerada bir problem yok Uygulamalara girip kameranın verilerini temizledim ama düzelmedi donanımsal olarak mı bozuldu acaba? Bundan nasıl emin olabilirim ?
  3. C

MIUI 11 Redmi 5 plus miui 11 (sohbet)

telegramda bir adam sormuş bu ayın son veya Aralık başı demişler herkes farklı diyor anlamadım ki..
  4. C

Haftasonu guncelleme yayinlaniyor muydu?
  5. C

Diğer konuda bunu paylaştı birisi We would request you to please wait till tonight 12:59 ,Thank you for your interest in MIUI . MIUI Team is working hard to rollout the update at the earliest. Your device will receive the OTA shortly. “For more information follow our channels” ➤...
  6. C

Tesekkurler evet baktim biraz nete dark mode icin android 9 lazimmis.
  7. C

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Redmi 5 plus kullaniyorum guncellemede karanlik mod olmayacakmis twitterda oyle yazmis bir kac kisi.Miui11 gereksiz bu cihaz icin felan demisler dogru mu?
  8. C

Hocam saat dilimleri ne acaba biliyor muyuz Son dağıtım saat 19.00 da oluyor diye biliyorum diğer saatler kaç acaba?
  9. C

redmi 5 plus ile birlikte toplam kaç cihaza güncelleme verilmedi ?
  10. C

Soru Redmi 5 plus mıuı

10 1573386529
  11. C

Soru En Son Paketi indir nedir ?

Dediğiniz gibi problem çıkmadı teşekkürler
  12. C

Teşekkürler hocam ben downloaded romdan da romu sildim ama :D yeniden başlatırken bir problem çıkar mı inş telefonu bozmam :)
  13. C

Hocam indi valla şuan yeniden başlat diyor yeniden başlattığımda bir sorun olur mu ? Veriler vs Hocam forumda konusu varmış Çözüldü - En son paketi indir nedir? Veriler silinir yazıyor ben bunu yapmamam gerek yeniden başlat yazısını nasıl kaldırım :) Bu şimdi tekrar kurar garanti gece felan...
  14. C

Merhaba Redmi 5 Plus telefonumda miui 11 gelmişmi diye arattım sistem güncellemede Uygun Güncelleme Yok MIUI 10.2.3.0 | Kararlı yazıyordu sağ üstde 3 noktaya bastım en son paketi indir dedim şuan bir şey indiriyor ne oldugunu anlamadım :D bu ne indiriyor şuanda eğer güncelleme ise güncelleme...
  15. C

Hocam linkler düştükten ne kadar zaman sonra OTA ya geliyor hiç bilen hesaplayan oldu mu Redmi 5 Plus kulanıyorumda.
Üst Alt