classy kullanıcısının son içeriği

1. C

Tema JiyanV3 MIUI 11 / 12 Uyumlu Tema

Global rom miui 11 evet.
  2. C

Tema JiyanV3 MIUI 11 / 12 Uyumlu Tema

Hocam temanizda su yazilari beyaz yapmaniz mumkun mu?
  3. C

Yardım Redmi 5 Plus ekrana ufak ışık gelip kapanıyor,şarja takıncada sürekli ışık gelip kapanıyor bildirim ledide yanmıyor.

geç cevap verdigim icin kusura bakmayin bize boyle dendikten sonra eve gelip telefonu actik pilin ustundeki dijital baglantilarini söküp bastan taktik telefon duzeldi yani ne ekraninda ne islemci veya anakartinda sorun yokmus telefonun.
  4. C

Yardım Redmi 5 Plus ekrana ufak ışık gelip kapanıyor,şarja takıncada sürekli ışık gelip kapanıyor bildirim ledide yanmıyor.

Hocam bir teknik servise bıramıştık telefonu ekranı değiştirmişler ama gene ekrana görüntü gelmiyor telefon açılıyor ekrana ışık geliyor ama görüntü yok, bu telefonun problemi nedir ? İşlemci anakart felan bozulmustur diyorlar ? Yapamayız biz dediler.
  5. C

Hocam bir şey yapmadım telefonla konustuk masaya bıraktım sonra problem yoktu bi baktım kapanmış, açmaya çalıştığımda açılmadı ekrana görüntü beyaz ışık geliyor ama yazı felan yok sonra kararıyor,kapanıyor şarja takıyorum dıt edip açılıyor kapanıyor sürekli ekrana ışık gelip gidiyor sürekli...
  6. C

Merhabalar telefonu açmaya çalıştığımda dıt ediyor ekrana ışık geliyor ama yazı felan yok, sarja takıncada dıt ediyor sürekli baştan telefon açılıyormuş gibi ekrana ışık geliyor sonra kapanıyor tabi bu ışık var ama yazı felan hiç bir şey yok sebebi nedir bunun ?
  7. C

Soru Arka kamera çalışmaması yazılımsal mı donanımsal mı ?

Hocam acaba düşürdümde bağlantı kablosuna felan mı bir şey oldu evde kendim bakabiliyor muyum kurcalasam açması kolay mı redmi 5 plus ama işte garantiside devam ediyor telefonun onuda bozmak istemiyorum bir kere dışarda öylesine açmayı denediğimde kamera çalıştıydı eve geldim gene gitti :D O...
  8. C

sorun devam ediyor o ara düzelmişti şansa ama hala açmıyor korona zamanıda bıraktım böyle garanti felan veremedim 1587775004 ben denedim düzelmedi hocam ön kamera çalışıyor arkaya bağlanmıyor. Bir ara düzelmişti şuan sorun devam ediyor.
  9. C

Tema JiyanV3D ( MIUI 11 UYUMLU)

Renkli whatsapp yapıldı mı hocam anket de o çoğunluk
  10. C

evet global
  11. C

v2de hocam karanlık moda alınca whatsapda isimler ve mesajlar silik gözüküyor ve üst tarafın mavi tonu kötü idi. Hocam whatsaba kişisel renklendirme yapılabiliyorsa öyle yapın hani batarya ekranı renklendirebiliyoruzya en mantıklısı o tabi mümkünse dileyen istediği gibi kullanır. Ve bu...
  12. C

hocam yine cok guzel tema olmus bir ricam var whatsaba renk ayari eklemeniz mumkun mu ve bu renk ayarida whatsabin koyu temasina uyumlu olabilirse cok iyi olur.
  13. C

Hocam bugun bi denedim kamera calisiyor bir seyde yapmadim format felanda atmadim ilginc.
  14. C

Teşekkürler telefonada ihtiyacım var şu zamanlarda garantiye bıraksam 15-20 gün bekletirler.
Üst Alt