ciwwano kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Dynamic system update ne işe yarar?

Geliştirici ayarlarında dynamic system update özelliği mevcut. Bu özelliği kullanan var mı ? Telefon güncellemeleri ile alakalı bir şey mi acaba.
  2. C

Yardım Manuel Güncelleme?

Zip uzantılı MIUI 14 stabil beta indirdim. Güncelleme kısmından güncelleme paketini seç kısmından zip dosyasını seçtiğimde şu uyarıyı veriyor. "Yanlış dosya yolu. İndirilenleriniz arasındaki güncelleme paketleri seçilemiyor. Dosyayı kök dizine taşıyın ve tekrar deneyin." Bu şekilde manuel...
  3. C

Çözüldü 11t MIUI 14 ?

xiaomifirmware sitesinden V14.0.3.0. (TKWMIXM) güncellemesinin zip halini indirdim. benim telefonum daki mevcut güncelleme ise şu MIUI Global 13.0.8 Kararlı 13.0.8.0(SKWEUBY) İndirdiğim zip rom'unu güncelleme dosyası seç dedim şu hatayı verdi Yanlış dosya yolu İndirilenleriniz arasındaki...
  4. C

Soru Miui 13 şarjı hızlı mı bitiriyor?

Xiaomi 11t MIUI 13.06 sürümü yüklüdür. Dün aldım cihazı (yurtdışı) Yeni aldığımda MIUI 12.5 yüklü idi. Şarj daha yavaş düşüyordu sanırım. Ama bu MIUI 13 aşırı düşüyor. Yaklaşık 3 saat ekran süresi olacak. Normali 6- 7 saat olması gerekmiyor mu ? 12 den 13 e geçiş yapanlar bu sorunla...
  5. C

Yardım Ekran açık kalma süresi?

Pil bölümünde ekran kısmı gözüküyordu normalde Redmi note 8 de. Bununla telefonu kaç saat kullandığımı görebiliyordum. Şimdi redmi note 11s te pil bölümüne giriyorum şu fotoda gözüken ekran kısmını bulamıyorum? Yardımcı olur musunuz lütfen. . .
  6. C

Soru Üst hoparlörden az ses gelmesi ?

Redmi note 11s modelini kullanıyorum. üst hoparlör alt hoparlöre göre daha az ve kalitesiz ses veriyor. Siz 11s kullananlarda da bu böyle mi acaba? Teşekkürler
  7. C

Yardım Bileklik bağlandı uyarısı?

Mi fit uygulamasına yeni güncelleme geldi. Telefon - bileklik bağlantısı kopup tekrardan bağlantı saglaninca, bileklik ekranında "bileklik bağlantı" uyarısını alıyorum titreşimli bir şekilde. Sık olunca da rahatsız etmeye başladı. Bu ayarı kapatmanın yolunu biliyor musunuz acaba? Teşekkürler
  8. C

Satıldı Amazfit verge

Ürünü bir kaç gün oldu alalı. Sıfırdan farkı yoktur. Lite modeli değildir. Mi band 5 var bende ayrıca. Tekrar band 5 kullanmak istediğim için bunu satıyorum.
  9. C

Soru Amazfit verge kullananlar bakabilir mi ?

Su geçirmez denilsede, hoparlörüne su kaçıp bozulur diye suya tutmaktan çekiniyorum. Suya tuttunuz mu cihazı, nu konuda bir sorun yaşadınız mı ?
  10. C

Yardım Amazfit verge gelen aramayı sessize almak?

Gelen aramayı red etme cevap verme özelikleri çalışıyor.ancak sessize al işaretine bastığım da normal çalmaya devam ediyor.cihazi yeni aldım Sizlerde de bu şekil mi yoksa benimkinde bir eksiklik bir sorun mu var? Teşekkürler
  11. C

Haber Redmi note 8 için Android 11 gelmiştir (global)

An itibari ile global sürüme android 11 güncellemesi gelmiştir Şu an indiriyorum bakalım güzel olmuş mu :)
  12. C

Yardım Amazfit verge lite mi, imilab kw66 mi?

Mi band 5 kullanmaktayim ancak saat görünümlü bu iki saatten birini almak istiyorum. Amazfit verge lite özellik açısından daha zengin ancak imilab kw66 tasarımı açısından daha premium. Bu iki saatten birini kullandiysaniz öneriniz hangi yönde olur. Amazfit indirimle birlikte imilab dan 100 TL...
  13. C

Yardım 300 - 500 lira aralığında akıllı saat önerisi?

Merhaba arkadaşlar. Mi band 5 kullanmaktayim. Bileklik kolda basit durduğu için akıllı saat almak istedim. Amazfit verge lite var özellikleri tatmin ediyor. 390 TL ye geliyor indirimle birlikte, ama tasarımı biraz basit mi duruyor diye kararsız kaldım. Bir de tasarımı güzel olan imilab kw66 var...
  14. C

Soru Mi band 5 ekran koruyucu kullanıyormusunuz?

Ekranda hafif bir çizik oluştu. Önlemini almam lazım sanırım. Ama ekran koruyucuları ne kadar kullanışlıdir. Ve özellikle suya fazla temas eden biriyim. Yani bilekliği yikadigimda ekran koruyucunun sökülmesi olasimidir. Genel olarak tavsiye eder misiniz kullanışlı olur mu ekran koruyucu arkadaşlar
  15. C

Soru Şu yazı takılı mi kalmış yoksa tüm cihazlarda mi böyle?

Mi band 5 hava durumu ekranında gördüğünüz şu yazılar hep aynı şeyi söylüyor. Bu böyle mi yoksa normalde havanın durumunu (güneşli, bulutlu VS) göstermesi lazım?
Üst Alt