Yardım Amazfit verge lite mi, imilab kw66 mi?

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
53
Mi band 5 kullanmaktayim ancak saat görünümlü bu iki saatten birini almak istiyorum.
Amazfit verge lite özellik açısından daha zengin ancak imilab kw66 tasarımı açısından daha premium. Bu iki saatten birini kullandiysaniz öneriniz hangi yönde olur.

Amazfit indirimle birlikte imilab dan 100 TL pahalı
Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-19-13-30-40-715_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2021-06-19-13-30-40-715_com.opera.browser.jpg
    516,2 KB · Görüntüleme: 14

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Verge lite GPRS bağlantı kopma sorunları olmasa mükemmel saat. GPRS kullanmam dersen al gitsin.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
53
Örneğin dışarıda bisiklet sürüyorsun. Kaç km sürdün, nerelerde gezdin, hızın ne v.s. şeyleri ölçmeye yarıyor.
Kullanmam
Direk kapatabilirim dimi
Bir de tasarım çok basit değil kolda duruşu değil mi

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Ben verge lite kullanıyorum en iyi özelliği ne dersen pili. Yani saat olarak kullanımda 50/60 gün tüm özellikleri aktif kullandığında 25/30 gün gidiyor pili. binlerce saat arayüzü var uygulamalar ile. özellikleri güzel. diğer saat hakkında bi fikrim olmadığı için yorum yapamam ama verge lite ilk başta kaba gibi görünsede sonradan alışıyorsun.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
53
Ben verge lite kullanıyorum en iyi özelliği ne dersen pili. Yani saat olarak kullanımda 50/60 gün tüm özellikleri aktif kullandığında 25/30 gün gidiyor pili. binlerce saat arayüzü var uygulamalar ile. özellikleri güzel. diğer saat hakkında bi fikrim olmadığı için yorum yapamam ama verge lite ilk başta kaba gibi görünsede sonradan alışıyorsun.
Kolda rahat mı?
Ağırlık olarak, ve kayış olarak.

Ve görüntü olarak basit duruyor mu? Bazıları oyuncak gibi vesaire yorumları yapmışlar da. Yani malzeme olarak

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Kolda rahat mı?
Ağırlık olarak, ve kayış olarak.

Ve görüntü olarak basit duruyor mu? Bazıları oyuncak gibi vesaire yorumları yapmışlar da. Yani malzeme olarak
Malzeme kalitesi gayet güzel, hafif zaten ağır bir saat değil. ekrana istediğin resmi de koyabiliyorsun. arka plan duvar kağıdı olarak Çoğu akıllı saatte bu özellik yok. ip68 sertifikası da var. yani kullanacak olan sensin güzel bir saat bence yine de aklına yatmazsa bi teknoloji mağazasından bakıp inceleyip alman daha mantıklı.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
53
Malzeme kalitesi gayet güzel, hafif zaten ağır bir saat değil. ekrana istediğin resmi de koyabiliyorsun. arka plan duvar kağıdı olarak Çoğu akıllı saatte bu özellik yok. ip68 sertifikası da var. yani kullanacak olan sensin güzel bir saat bence yine de aklına yatmazsa bi teknoloji mağazasından bakıp inceleyip alman daha mantıklı.
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için
Sanirim bunu alacağım yakın zamanda
İndirimle birlikte 390 TL. Fiyatı da pek pahalı değil gibi

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
53
Şunu da sorayım. Bağlantı da bir aksilik yaşamadiniz degil mi. Genel olarak bağlantı sorunu yok

Üst Alt