ciserlen kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi 11 rom Atma Twrp hk.

Akşam dediğiniz gibi deneyeceğim. Reboot recovery yapıyorum. Tekrar çin romu açılıyor. Yedek alıp deneyeceğim. 1633170222 Tuş kilidini ve parmak izini kaldırmamıştım. Ondan mı diye düşünüyorum
  2. C

Yardım Mi 11 rom Atma Twrp hk.

Merhaba, telefonumda çin romu yüklü.Dün itibariyle bootloder kilidini kaldırdım. Twrp üzerinden eu beta rom yüklemeye çalıştım i ne denediysem olmadı. Telefona twrp videolarda anlatıldığı gibi yüklüyorum,format data yapıyorum, PC de hafıza görünüyor.fakat boyut belirtmiyor.içine yeni...
  3. C

Soru Repair

mi 11 için hala çözüm yok... Sanırım 11 lite geldi
  4. C

Sohbet Yurtdışı Redmi NOTE 10 Plaka İşlemi Hakkında!

Merhaba mi 11 telefona IMEI atılabilir mi? Çift sim kullanım süresi 24 ay oldu sanırım
  5. C

Yardım Mi 11 rom değişikliği Hk.

Telefon çin rom olduğu için Google play WhatsApp yok. Dil ingilizce yapsamda çoğu ayar uygulama çince bu 1 haftalık süre zarfında sim içinde kalacak. Telefonu kullanamayacağım. Başka çözüm yolu var mı ya da anlattığım gibi mi tam olarak 1630845460 Telefonu ilk açtım sim takmadım mi hesaba giriş...
  6. C

Yardım Mi 11 rom değişikliği Hk.

Merhaba Çin'den mi 11 getirdim. Global değil sanırım. Global ya da eu tam hakim değilim. Nasıl geçebilirim. Detaylı konu aradım bulamadım hangisini önerirsiniz nasıl yapacağım hakkında bilgi verir misiniz
Üst Alt