cinaryal kullanıcısının son içeriği

1. cinaryal

Soru Sanal Bellek nasıl ayarlanır ?

Teşekkürler; önerdiğiniz iki şeyi yaparım ancak önce Swap nasıl ayarlanır onu halletmek gerekiyor; detaylı bir anlatım gerçekten iyi olurdu.
  2. cinaryal

Yardım Max 2 Yedek Parça

İstanbul-Sirkeci de bulunan Güncel Digital Ltd.Şti " Mi Max2 Siyah" telefonu hem satıyor, hemde servis hizmeti sunuyor, yani tamir ediyor, yedek parça vs. bulunuyor. Ben orada telefonumu tamir ettirdim. Muğla dan oraya gönderdim,yaptılar ve geri yolladılar. Hiç sorun yaşamadım.
  3. cinaryal

Teşekkürler. Merak ettiğim bir konu olduğu için özellikle sordum. Ben telefonda oyun oynayan, film seyreden biri değilim, dediğiniz gibi 4 GB kapasite yeterli zaten ancak bu soruyu sorarken aynı telefona sahip biri oyun(Game) oynarsa ve özellikle sesli+ görüntülü ne varsa birarada kullanırsa...
  4. cinaryal

Soru Sim Kart yuvasından çıkmıyor, Çare nedir ?

Evet anlattığınız bu usülde faydalı olabilir. Teşekkür ederim. Sayenizde yeni bilgiler ediniyoruz. Son Dakika 09.12.2017: Çözüm bulundu. Telefonuma 220 TL. yapışmış, İstanbul Servisinde Sim_Kart yuvası değişti, telefonum sağ salim tekrar bana döndü.
  5. cinaryal

Kendi telefonumdan örnek vererek sorayım. Telefonumun Bellek' i (RAM) 4 GB kadar. Normal şartlar altında yeterli oluyor. Ancak telefon açıldıktan sonra hemen kontrol ediyorum fiili kapasitesi 3.87 GB olan Bellek' in 1.5 GB kadarı kafadan gidiyor. Telefonla bir müddet haşır neşir olduktan sonra...
  6. cinaryal

Video da elinde yuvaya soktuğu beyaz şey nedir, anlayamadım. Kredi kartına benzer bir plastik mi ? Nereden temin ediliyor acaba ? Başımıza bir daha gelirse kullanırız.
  7. cinaryal

Farkına varıp ona gönderdim mesajı. Sizede gönderdiğim mesajı ltf. kabul buyurunuz. ne de olsa sizlerinde katkısı oldu.
  8. cinaryal

Yuvanın son durumu böyle. Simkart hala içeride duruyor. SON DAKİKA : Yukarıda Cantara' nın ' nin verdiği ipucunu uyguladım, başardım. Klasörlere takılan dosyayı sıkıştıran ince delikli plastiği kullandım. Nihayet Simkartı dışarı çıkarabildim. Şimdi kuzu gibi ellerimde uyuyor. Tekrar içeri...
  9. cinaryal

Teşekkür ederim, deneyeceğim. telefoncuya götürdüm ancak telefon yeni olduğu için risk almadı. Yuvanın durumu ise şöyle:
  10. cinaryal

Yuva yarım santim(3-5 mm) kadar dışarı geliyor, simkart gözükmüyor, folyo yu araya nasıl sokabilirim ki ? Simkartı eski telefonumdan çıkararak yeni telefonuma takmıştım. Biraz yıpranmış bir karttı. Sanırım bir tarafı oturduğu yuvanın birazcık üzerinde duruyor olmalı ki, takılıyor. ilaç koruma...
  11. cinaryal

Sivas'tan merhaba

Merhaba, Hoşgeldiniz. Telefonunuz hayırlı olsun.
  12. cinaryal

Arkadaşlar çift kart özellikli telefonum henüz 1 haftalık veya 10 günlük yepyeni bir telefon. Şu anda üzerinde sadece 1 tane Sim_Kart takılı. Telefonum sorunsuz çalışıyor. Ancak yedek dosyaları saklamak için harici bir SD-Kart takmak istedim. Gelin görün ki Sim_Kart yuvadan bir türlü çıkmıyor...
  13. cinaryal

Yardım Aynı durumu yaşayan var mı ?

Telefonda herhangi bir çizik veya özür olmadığına ve de sorunsuz çalıştığına göre, kullanılmış kuşkusuna kapılmamak gerekir diye düşünüyorum.. O siyah bant telefona başka bir amaçla yapıştırılmıştır.
  14. cinaryal

Rehber Magisk ile Root nasıl yapılır?

@scorpi Telefonumda global_developer rom vardı. ben bu romda kiliti açmıştım, daha sonra twrp kurdum ve supersu yu kurarak root oldum. Daha sonra twrp ile global-eu-Rom u kurunca twrp ve root yok oldu, onu demek istedim. ama şimdi bir kaç dakika içerisinde bu defa global-eu-rom üzerinde twrp ve...
  15. cinaryal

Rehber Magisk ile Root nasıl yapılır?

TWRP ve ROOT konusunda sizin yazılarınızı harfi harfine aynen uyguladım ve hiç bir sıkıntı yaşamadan TWRP' yi kurdum sonra da Supersu' yu TWRP ile kurdum. Sağlık olsun, bilgisayarımda her şey hazır zaten, yarın hallederim onları da...
Üst Alt