Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.. Redmi not 10 pro aldık arkadaşın çocuğuna.. satıcı ilk 3 ay bir yuvayı sonraki 3 ay da diger sim yuvasını kullanın 6 ay sonra gelin imei atarız demişti.. 6 ay sonunda imeii atıldı ama imei attıktan sonra şarj hızlı tükenmeye başladı.. kamera takılıp kalıyordu.. şarj da almıyordu...
Merhabalar
Az önce bir tema denemek için indirdim uygulamadım. Sonrasında ana ekranım ( saat ve hava durumunun olduğu yer ) kayboldu. Dİrek ikinci sayfadan başlıyor şu an. Ana ekrana geçiş yapamıyorum. Temayı kaldırdım eski temalarımı uygulamadım ama çözüm olmadı. Ana ekranı uygulama çekmecesi...
Merhabalar... Son bir kaç aydır arama yaparken ilk 10-15 sn ses gelmiyor kapatıp tekrar arama yapınca ses normal geliyor.. İlginç olan şey benim mi10T, eşimin note10lite ve babamın note10S... üçünde de aynı sorun var.. bu tür sorun yaşayan var mı ? yada böyle bir sorunu nasıl çözebiliriz ...