CihanCB kullanıcısının son içeriği

1. CihanCB

Yardım Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Lite Tekerlek Sorunu

Garantisi var ama sakaryada servis bulamadım nerede var acaba servis?
  2. CihanCB

Yardım Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Lite Tekerlek Sorunu

Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Lite cihazım yerdeki bezi tekerleğe dolamış, bezi çıkarttıktan bir süre sonra bezin sıkıştığı sağ teker çok sertleşmiş ve işlevini yapamıyor. Sorunu anlamak için baya bi karıştırdım ama tek görünen sorun tekerin iç kısımda bulunan siyah yuvarlak parçanın yalpalı döndüğü...
  3. CihanCB

Yardım Şebeke geçişi yapmıyor

anladım sağolun. bu işlemlerde telefon sıfırlanacak dimi yedek almak gerekir
  4. CihanCB

yani yeni ime istiyor öylemi
  5. CihanCB

note 9 sorun ne olabilir ki
  6. CihanCB

Benzer sorun bende de var hat bi gidiyo bi geliyo geldiğinde bazen çekiyor bazen çekiyor gözüküyor ama arama yapmıyor. Cihaz yurtdışı ama aldığımdan beri hiç imei işlemi yapılmadı ime kontrol ettiğimde kullandığım simde imei var diğerinde yok
  7. CihanCB

MIUI 12 Redmi Note 9 / Redmi 10X 4G - Endonezya Kararlı Rom V12.0.6.0.QJOIDXM İndirme Bağlantıları

Bu rom gayet stabil çalışıyor. Üç gündür kullanıyorum herhangi sorun yaşamadım. Ses kaydı olsun sensörler olsun normal çalışıyor.
  8. CihanCB

Rom Redmi Note 9 (merlin) – Hindistan Kararlı V12.5.5.0.RJOINXM

imzandaki sürümden memnunmusun var mı sıkıntılı bi durum
  9. CihanCB

Çözüldü Redmi Note 9 Arama Kaydı Problemi

Hangi hindistan rom yüklediniz banada bilgi verir misiniz
  10. CihanCB

Yardım Redmi note 9 çöktü

maalesef ne fastboot nede rebot açılıyor. mi ekranı gelip gidiyor
  11. CihanCB

Yardım Redmi note 9 çöktü

İyi ama tavsiye ettiğin video cihaz kapalı bizim cihaz durmadan yeniden başlıyo mi yazısı gidip geliyor. Seninkide böylemiydi yoksa kapalımıydı ?
  12. CihanCB

Rehber Mi Kumanda Türk Markalarını Eklemek

Bende Arçelik klima kumandası bulamadığım için LG den eşleştirdim oldu!
  13. CihanCB

Çözüldü Kamera 48 ama kalitesiz fotoğrafları var?

Şahsen fotoğraf için gcam çok iyi fakat video için orjinal kamerayı kullanıyorum. gcam da 60 fps çekim yok sanırım
  14. CihanCB

Soru Kameradaki leke nedir ?

Geri götürecek bir sebep yok merak ettim sadece benim cihazda mı var yoksa genel olarak her cihazda mı?
  15. CihanCB

Soru Kameradaki leke nedir ?

Aldığım da vardı ve bugüne kadar herhangi bir sorunda teşkil etmesi lankin kafama takıldı sadece bende mi var yada fabrikasyon bir sorun mu?
Üst Alt