- Adım
- Ali islam
- Cihazım
- Oppo a5 2020
- Konular
- 2
Miu13 güncellemesinden sonra telefonum redmi yazısında sürekli yeniden başlıyor telefon açılmıyor
Hocam yaklaşık 1-2 gün önce aynı sorun bende de oldu.Miu13 güncellemesinden sonra telefonum redmi yazısında sürekli yeniden başlıyor telefon açılmıyor
Nasıl çözdünüzHocam yaklaşık 1-2 gün önce aynı sorun bende de oldu.
Cihaz brick olmuştu telefonculara sordum350-400 TL bandında fiyatlar verildi ancak ben internetten araştırıp kendim çözdüm .
Sizde de yüksek ihtimalle aynı sorun meydana gelmiş.
Ancak dikkatli olun cihaz içindeki veriler gidiyor yedekleme yapmayı unutmayın hocam.
Nasıl çözdünüz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu videodakilerimi yaptınızLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
AnlatırmısınızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu videodakilerimi yaptınız
Evet hocam videoda ne gtösteriliyorsa onu yaptım cihazım açıldıMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu videodakilerimi yaptınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlatırmısınız
İyi ama tavsiye ettiğin video cihaz kapalı bizim cihaz durmadan yeniden başlıyo mi yazısı gidip geliyor. Seninkide böylemiydi yoksa kapalımıydı ?Evet hocam videoda ne gtösteriliyorsa onu yaptım cihazım açıldı
maalesef ne fastboot nede rebot açılıyor. mi ekranı gelip gidiyorFastboot moda giriyorsa sürüm düşürün miui 13 güncellemesi tek sim hatları desteklemiyor
Çift sim yapsak güncellesem bişi olurmuFastboot moda giriyorsa sürüm düşürün miui 13 güncellemesi tek sim hatları desteklemiyor