cihan8942 kullanıcısının son içeriği

1. C

Diğer [Ana Konu] Mi8 Kayıt Hakkında

Arkadaşlar 863 ile başlayan 128GB mi 8 var.pasaport kardeşliği düşünen varsa özelden mesaj atabilir mi.Bende pasaport yok.Ücreti paylaşırız en azından
  2. C

Yardım Miui 10.2.2.2 sonrası şarj ve ısınma sorunu

Cihaz Çin’den geldi ve ilk zaman root atmak isterken mi logosunda kalmıştı.bende cihaza yazılım atarken clear and lock seçmişim ve cihazım brick olmuştu.cihazı daha sonra qfil ile düzelttim.eskiden hatırladığım kadarıyla kararlı 10.0.2.0 vardı ama tam emin değilim.Bende son olan 10.2.2.0 stabil...
  3. C

Hard reset yaptım olmadı şarj 1 gün bile gitmiyor yokmu yardımcı olacak arkadaşlar :(
  4. C

sıcaklık 41 derece gösteriyor boşta iken bu normal mi üstadlar.
  5. C

Deneyim ustam hard reset ile düzeleceğini bilseydim direk sıfırlardım fakat fastboot ile yeni yazılım yükleyince hard resetin bi etkisi olmayacağını düşündüm 1556438109 Benide şaşırtan o zaten hocam yani yeni yazılım yükledim bu sorun oldu.zamanla olsa virüs yada arka planda çalışan uygulamalar...
  6. C

Arkadaşlar merhaba.Redmi note 5 cihaza fastboot ile miui global kararlı 10.2.2 yükledim.telefon hem ısınıyor hemde şarjı 1 gün bile gitmiyor.Hatta aralıklarla resim video çektim 2-3 saatte bitti.sanki eskiye göre dahada yavaşladı.Ne yapmamı önerirsiniz.şimdiden teşekkür ederim herkese iyi...
  7. C

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 5/Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta

Clear all and lock seçmişim şuanda cihaza yazılım atamıyorum:( 1548104724 Bootloader kilitli kaldı kaldıramıyorum da mi unlock kabul etmiyor.ne yapabilirim
  8. C

Rehber Mi 8 Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz)

Merhaba,Arkadaşlar bu rootu sorunsuz şekilde yaptım fakat şuanda *#*#717717#*#* yaptığımda open diag failed hatası veriyor. adb shell " su; setprop sys.usb.config diag adb yapıyorum fakat diag modu açılmıyor. *#*#13491#*#* de denedim fakat sonuç aynı.
  9. C

Teşekkürler
  10. C

Çok teşekkür ederim deneyeceğim bir sorun olursa ulaşırım
  11. C

son güncel hali bumudur. Birde 8. maddeyi yaptım herşey silindi daha onra 9u yapacağım ama pc telefonu depolama birimi olarak görüyormu.Yanlış yapmayayım diye sorayım.4. maddeyi de tam anlamadım
  12. C

Yardım Mi 8 Root

Bu başlık yeterli sanırım clap~~
  13. C

Yardım Mi 8 Root

Arkadaşlar merhaba Mi 8 diag modunu açmak istediğimde cihaz open diag failed diyor.MIUI Global 10.0 Kararlı 10.0.2.0(OEAMIFH).Buna 5-6 kez tıkladım ve zaten geliştiriciyim.Cihaz unlock durumda ve usb hata ayıklama modu açık.adb shell sonrasında su yazdığımda /system/bin/sh: su: not found...
Üst Alt