Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar hocam redmi note 8 cihaz kullanıyprum game turbo da ses değiştirme yok bende magisk modülnü bir yerden bulup flash ladım oldu butonlar geldi ama karşıya sesim orjinal gidiypr sorunu düzeltemedim. Acaba sorun neyden kaynaklı bilen varsa hem çözüm için hemde bilgi için destek...
Merhaba redmi not 8 cihaz kullaniyorum miui13 rom attım ama game turboya ses değiştirme butonu gelmedi. Dosyayı bulup magiskden flashladım buton geldi ama karşı tarafa sesim yine normal gidiyor oyunda. Güncel magisk modulü varsa atabilirmisiniz bulamadım veya farklı bir yolu varsa yardım...
Merhaba telefona yeni rom yükledim kurtardım şebeke ve sensörler gitmişti şimdi root atmak istiyorum ama korkuyorum acaba sorun olurmu yanlış twrp de yüklemek istemiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Uygun twrp varmıdır acaba? Ve ya mui tools dan twrp yüklesem sorun olurmu otomotik yüklüyormu acaba?
merhabalar dün telefona yanlış twrp yükledim ve telefon çöktü wipe data yaptım düzelti sonra magisk te sorun oluştu yapmak için iki üç kere flash lamak zorunda kaldım ve sensörler gitti. sonra forumda araştırdım peresit.img bozulmuş olabilir diye bir konu okudum sanırım yanlış romun...
merhaba hocam şimdi twrp yükeleyeceğimde uygun twrp bulamadım bu konuda acamiyim yardım edermisiniz şuan anlık yapacağım
mui 12.2 android sürümü 10 uygun twrp bulamadım lütfen yardım edinde halledeyim şuan. şimdiden teşekkürler
Merhaba
Cihazımda twrp yüklü değil ama cihaz rootlu ve ne yaptiysam magiski sonr surume guncelleyemedim uygulama uzerinden fastbood a atiyor. Energized modulu çalışmıyor aslında hiç bir modül çalışmıyor.
Magisk root sürümü 25.0 apk sürümü 25.0
Yardım ederseniz sevinirim sadece modul konusunda...
Öncellikle selamun aleyküm
Arkadaşlar telefonuma uygun twrp indirdim resmi twrp sotesinden ama telefon çöktü ve tekrar rom yukledim magisk yukledim ama twrp silindi. Sonrasında magiski guncellemek istedim ama fastbood moduna aldi ama sonrasinda enterasan bir şekilde acildi tekrardan magiski...