chronus16 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Bağlantı değişim bildirimini nasıl kapatırım

Bağlantı değişince devamlı uyarıyor,bunu nasıl kapatırım? Wifi'den 4g'ye geçince vb
  2. C

Diğer Planlı şarj mümkün mü?

Şarja taktım diyelim mesela ben %90-95'den sonra şarjı kessin diyorum.mümkün mü? Bazen işim oluyor şarjda unutuyorum da,sıkıntı olmaz gerçi ama
  3. C

Yardım Note9pro miui12 sonrası çok sms atıyor

Miui12 yükledim sonrasında Turkcell hattan 1sms atıyorum ama 4-5 tane gidiyor,turktelekom hatta sıkıntı yok, fabrika ayarlarına sıfırladım yine aynı Bu arada cihaz GENPA garantili
  4. C

Yardım note9pro navigasyonu nasıl düzeltebilirim

note9pro kullanıyorum, arada sapıtıyor, nasıl daha düzgün çalışmasını sağlarım
  5. C

Yardım NFC ile dosya aktarımı nasıl yapılacak?

Cihazı yeni aldım NFC ile mesela resim atacağım nasıl oluyor? Bulamadım
  6. C

Diğer Dokunmatik'te gecikme hakkında

Son 1-2 haftadır 1-2 sn'lik gecikme oluyor ekrandaki herhangi bir yere tıkladığımda Neden olabilir?
  7. C

Yardım Ultra tasarruf güç modu nasıl açılacak?

Ben normal şekilde kullanmadığım zaman devamlı o moda geçiririm solda tuş var zaten lenovo'da çok pratik 2-2,5 gün gidiyor bu şekilde bende ama başka biri nasıl kullanır bilmiyorum
  8. C

İnşallah iyi olur bu özellik
  9. C

Biliyorum bende Lenovo Vibe p1 var birde onda var bu mod,yani demek istediğim note7'de yüklenip kullanılabilir mi?
  10. C

Öyle bir seçenek yok bende adaptif pil kullan var ama
  11. C

açılabilecek bişey mi bu etkileşimsiz mod yoksa kullandığımız bir özellik mi?
  12. C

Bir yerde gördüm MIUI 8 'de açılıyor bir yere 3-4 kere tıklayarak galiba pil bölümünde bir yere,ben note7 kullanıyorum, MIUI 10 yüklü hâlâ açılabiliyor mu yoksa bu özellik kapandı mı?
Üst Alt