Mi taşıyıcı mı?
NFC ayarlarından android beam özelliğini aktif hale getirin. Daha sonra galeri uygulamasından resimleri seçip paylaş kısmından android beam özelliğini seçin. Yalnız bu şekil dosyalar coooookkk yavaş gidecektir. Yukarıda denildiği gibi wifi tabanlı paylaşma özelliğini kullanabilirsinizCihazı yeni aldım NFC ile mesela resim atacağım nasıl oluyor? Bulamadım
NFC ayarlarında bir tek NFC aç-kapa var android beam aktif getirme gibi bir ayar göremedim,Lenovo da android beam aktif etme var mesela,yavaş olması ilginç geldi Lenovo ile yaparken çok kısa bir sürede atıyordum resmi vbNFC ayarlarından android beam özelliğini aktif hale getirin. Daha sonra galeri uygulamasından resimleri seçip paylaş kısmından android beam özelliğini seçin. Yalnız bu şekil dosyalar coooookkk yavaş gidecektir. Yukarıda denildiği gibi wifi tabanlı paylaşma özelliğini kullanabilirsiniz
1 kere denedim çok yavaştı. O yüzden bir daha denemedim. Ayar yok ise direk paylaşmayı deneyiniz. Paylaş seçeneklerinde de yoksa resimli açıp cihazları arka arkaya yapıştırın uyarı verecektir büyük ihtimalle paylaşayım mi diyeNFC ayarlarında bir tek NFC aç-kapa var android beam aktif getirme gibi bir ayar göremedim,Lenovo da android beam aktif etme var mesela,yavaş olması ilginç geldi Lenovo ile yaparken çok kısa bir sürede atıyordum resmi vb
Telefonları Arka arkaya koyup denedim kısa bir uyarı sesi geliyor ama herhangi bir aktarım vb birşey yok.neden bu kadar uğraştırıyor anlamadım,5 senelik telefonda bile çok kolayken bu işlem1 kere denedim çok yavaştı. O yüzden bir daha denemedim. Ayar yok ise direk paylaşmayı deneyiniz. Paylaş seçeneklerinde de yoksa resimli açıp cihazları arka arkaya yapıştırın uyarı verecektir büyük ihtimalle paylaşayım mi diye