ChiKaShiKiMe kullanıcısının son içeriği

1. ChiKaShiKiMe

Yardım Did , qtuaudio engine,dctp, mace_cl_com piled_progam

Bu dosyalar nelerdir? Zararlı yazılım olabilir mi?
  2. ChiKaShiKiMe

Yardım Klavye donma sorunu

Klavye anlık donuyor ve yazdığım birkaç harf yalan oluyor. Nasıl çozebilirim
  3. ChiKaShiKiMe

Yardım Güncelleme Sorunu

Bugün redmi note 7 cihazıma gelen güncellemeyi yüklerken %81de takıldı. 1 saatten fazla %81de kaldı. Ben de güncellemeyi durdurdum ve telefonu yeniden başlattım. Ancak güncellemeleri yeniden kontrol ettiğimde güncelleme yok dedi. Nasıl çozebilirim
  4. ChiKaShiKiMe

Çözüldü Başlatıcı başltılamıyor (ÇÖZÜLDÜ)

Bugün redmi Note 7'de miui 11.0.6.0 global sürümü yükledim. Ana ekrana 2 tane mı tarayıcı eklendi. Buna tıkladığımda başlatıcı baslatilamıyor yazıyor. Neden olabilir 2 kez yeniden başlattım ilkinde yok olmadı . 2.sinde yok oldu
  5. ChiKaShiKiMe

Yardım Isınma

Miui 11.0.5 güncellemesini aldığım gün telefonum yere sertçe düştü. Daha sonra eskiden ısınmadığı kadar ısınmaya başladı. Eskiden yarım saat pubg oynadıktan sonra bile sıcaklık aşırı artmazdı. Ancak şu an özellikle ön kamera bölgesi aşırı ısınıyor. Ne yapabilirim?
  6. ChiKaShiKiMe

Yardım Şarj tuketimi

Arkadaşlar değerler normal midir
  7. ChiKaShiKiMe

Yardım Redmi Note 7 Isınma

Telefon yere sertçe düştü. Sonrasında normalde olduğundan daha fazla ısınmaya başladığını fark ettim. Alakası olabilir mi?
  8. ChiKaShiKiMe

Yardım Redmi Note 7 Pil sorunu

Telefonumda pilin hızlı bitmeye başladığını fark ettim. Telefonumu tam şarjla fişten çektim,8 saat sonra %60 kaldı (ekran sürem 2 saat 36 dk). Bana anormal gibi geldi. Bilgi verirseniz sevinirim.
Üst Alt