Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dosyayı eski konumuna atınca İlk başta bir saniye yazısı geldi hiç gitmedi daha sonra mt manager dan izinlerle oynadım sürekli çökmeye başladı romu tekrar üstüne flashlayınca düzelmişti gerçi şuan başka rom kullanıyorum da fazla test edemedim.
Yok hocam bildirim gelmesinde sıkıntı yok. Sıkıntı yanlış bildirimi yeni gelmiş gibi üstte gösteriyor. Buda akıllı saat ya da bileklik kullananlar için sıkıntı olabiliyor yeni bildirim diye eskiyi göstermeye devam ediyor.
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır whatsapp ta bildirim sıkıntısı yaşıyorum. Olayı şöyle anlatayım mesela bir gruptan bana mesaj geldi ama okumadım diyelim daha sonra bana başkası mesaj attığında ilk başta onun yeni bildirimi gözüküyor ama sonrasında attığı her mesaj yerine eskiden gelmiş olan...
Miui 11 çok fazla şarj tükettiği için miui 10 a dönmek istiyorum. Bu yüzden bazı uygulama ve verileri titanium backup ile yedekledim ve işe yaradımı diye yüklemeye çalışıyorum ama resimdeki gibi kalıyor hiçbir şey olmuyor. Bunun bir çözümü var mı?