Yardım Whatsapp bildirim sıkıntısı

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Stabil v11.0.3
Telefon Modeli
Mi mix 2s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır whatsapp ta bildirim sıkıntısı yaşıyorum. Olayı şöyle anlatayım mesela bir gruptan bana mesaj geldi ama okumadım diyelim daha sonra bana başkası mesaj attığında ilk başta onun yeni bildirimi gözüküyor ama sonrasında attığı her mesaj yerine eskiden gelmiş olan grup mesajını gösteriyor sürekli. Akıllı saat kullandığım için çok sıkıntı oluyor bana. Sürekli eski grup mesajını görüyorum. Bu sorun miui 10 da da vardı şuan 11 kullanıyorum ondada var. Eu beta, eu stabil, global rom hepsini denedim maalesef düzelmedi. Birkaç hafta önce Pixelrom kurmuştum hiçbir sıkıntı yoktu. Sanırım direk miui kaynaklı. Bunun bir çözümü varımdır?

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorunu yaşayan kimse yok mu? Mix 2s kullanan başka bir kişiye daha sordum ondada aynı sıkıntı varmış. Bu cihaza özel bir sıkıntımı anlamadım

Oyla:

recep.ozmennn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Surveyor
Konular
1
Redmi 6 pro aynı sorun bende de mevcut tüm MIUI sürümlerinde var telefonla alakası yok

Oyla:

CeCe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
Note 6 pro da da 11 güncellemesinden sonra whatsapp ve bildirim sorunları oluştu. Yalnız değilsin. Herhalde bir sonraki güncellemede düzeltirler cünkü ne yaptıysam düzeltemedim ben

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Bu sorun yıllardır var ama xiaomi yazılımcıları hiç düzeltmeye dair bi zahmet göstermedi,sanırım ucuz telefon alıyorsunuz bunu da göz ardı edin diyorlar

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Note 6 Pro MIUI 11 kurulu bir sıkıntı yaşamadım. Bildirim ayarlarınızı açın whatsapp'ın pil ayarlarından kısıtlama yok'u seçip birde öyle deneyin hocam.

Oyla:

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 6 Pro MIUI 11 kurulu bir sıkıntı yaşamadım. Bildirim ayarlarınızı açın whatsapp'ın pil ayarlarından kısıtlama yok'u seçip birde öyle deneyin hocam.
Yok hocam bildirim gelmesinde sıkıntı yok. Sıkıntı yanlış bildirimi yeni gelmiş gibi üstte gösteriyor. Buda akıllı saat ya da bileklik kullananlar için sıkıntı olabiliyor yeni bildirim diye eskiyi göstermeye devam ediyor.

Oyla:
Üst Alt