CHARRİNS kullanıcısının son içeriği

1. CHARRİNS

Soru Mi 11 Ultra Su Sonrası Buğulu Kamera

İşlem yapılmamış yani direnç atılmamış 11 ultrayı bugün suya soktum maks 15 20 saniye durmuştur video fotoğraf filan çektim su baya soğuk bu arada cihazda hiç bir sıkıntı yok öğlen yaptım ama şuan ön ve arkadaki zoom kamerası hariç diğer iki kamera buğu yapmış sanırım su soğuk olduğu için...
  2. CHARRİNS

Soru Bootloader Kilidini Açarsam İMEİ Gidermi ?

Kardeşime direnç işlemi yapılmış bir 13 lite aldım ama cihazın bootloader kilidi kapalı geldi işlem yapılmış olmasına rağmen arama uygulamları xiaominiki olsun diye taiwan rom yüklicektim dahada başka birşey yapılmıcak zaten cihaza ama şimdi bu kilidi açınca cihazı sıfırlıyor ya bu sıfırlama...
  3. CHARRİNS

Çözüldü İmza Kısmını Düzenliyemiyorum

Önce yazan imzamı değiştiremiyordum aynı hatayı veriyordu komple sildim onayladı ama yine hiçbirşey yazamıyorum imzaya
  4. CHARRİNS

Yardım Mi 11 Ultra Rom Önerisi

Yeni aldım cihazı 5 gün oldu fastboottan Endonezya 13.0.3 stabili kurdum direk bunda kullanıyorum suan ama ekran süresi yeni bir telefon ve 5000 lik bir batarya için az gibi geliyor 6 saati pek geçemedim bile pek fazla oyun oynamıyorum birde sadece sosyal medyaya girerek aldığım süre bu bi yarım...
  5. CHARRİNS

Diğer Mi 8 Lite Orjinal Batarya

Arkadaşlar 3 yılı geçti artık bir batarya değişse iyi olacak ama yan sanayi taktırmak istemiyorum orijinal batarya bulabilme şansımız varmı acaba satan yer veya site
  6. CHARRİNS

Yardım Telefonu Menzil Genişletici Yapma

Başlıkta da yazdığım gibi wi-fi ye bağlıyken aynı anda hot spot açmak istiyorum bağlı olduğum wifi ağını tekrar paylaşmak için ama hotspot açınça otamatik olarak wifi kapanıyor geliştirici seçeneklerindeki wlan kapsama genişleticiyi açıyorum ama işe yaramıyor herhangi bir modül vs birşey varmı...
  7. CHARRİNS

Sohbet Askerde Makam Araçları Sürücüsü Olmak

Evet arkadaşlar bu haftasonu askere gidiyorum muv.ozelligim buymuş sizce nasıl olur yapan varmı önce.
  8. CHARRİNS

Diğer Valoranta para filan yatırmadan önce iyi düşünün

Evet arkadaşlar bunu uyarı olrak bırakıyorum çünkü çıktığından beri sorunsuz şekilde oynadığım o kadar xp kasıp emek çektiğim oyun ne hile ne bug hiçbirşeyle alakam olmadan dün bana donanım banı attı direk suan açtığım her hesap ban yiyor ve aldığım cevap Selamlar, Kötü haber elçisi olmak...
  9. CHARRİNS

Soru Mi 8 Lite dan Note 8 Pro ya geçilir mi

Arkadaşlar şuan mi 8 Lite kullanıyorum 4 64 lük garantili telefonun akıcılığından performansından yana bi problemim yok ama batarya yoğun kullanımda beni hiç tatmin etmiyor sırf batarya yüzünden note 8 pro düşünüyorum başka bi modele yükselme şansım yok bütçe ona yetecek sizce note 8 pro batarya...
  10. CHARRİNS

Sohbet Deşarj miktarlarını alalım.

Ampere uygulaması ile telefon bostayken wi-fi internet kapalı şekilde uygulamayı açıp 1 dk açık bırakalım sonuçları ss le görelim farklar varsa problemler belli olur.
  11. CHARRİNS

Soru Titanium Backup android 10 uygulama geri yükleme problemi.

Android 10 da titanium backup da yedeği geri yüklemek istediğim de duruyor uygulama 10 uyumsuzmu uygulama acaba. Eğer öyleyse titaniumun yedeğini başka uygulamadan yükliyebilirmiyim.
  12. CHARRİNS

Yardım Şarj sorunu

Aramızda fal bakan varmı bilemiyorum.
  13. CHARRİNS

Yardım Gyroscope bi tarafa çekiyor.

Bi kaç gündür fark ettim telefon çentiğin olduğu tarafa çekiyor. Kalibre etmemim bi yolu varmı yoksa donanımsal mıdır. Miroom stabil kullanıyorum baştan temiz kurulumda yaptım değişiklik olmadı.
  14. CHARRİNS

Yardım Otg+USB çoklayıcı klavye problemi

Elimde 1 adet otg ve kendi uydurmam USB çoklayıcı var. Problem: otg+usb çoklayıcı telefona takınca klavye geliyor 3 5 harf yazıp geri gidiyor.flash bellek veya mause sorunsuz şekilde çalışıyor ama. Klavyeyi çoklayıcı ya takmadan direk otg ye takıp telefona takınca sorunsuz çalışıyor ama...
  15. CHARRİNS

Soru Mi 8 Lite MIUI 11 Mi Room Stabil yokmu

Mi 8 lite için MIUI 11 mi room stabil yok sanırım sebebini bilen varmı.
Üst Alt