Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende dosya atarken bir türlü atamamıştım. Önce Pubg içerisinde değişecek olan active.sav dosyasını sildim , ondan sonra yenisini yapıştır dedim ve oldu . Deneyebilirsiniz .. zarchiver ile yaptım .
Çok net değil başka cihazdan çektim . Ben fazla pimpirikli birisiyim . Çok fazla seçenek olmaması sebebi ile kılıfı beğendim . Hissiyatı güzel . İz yapıyor bunuda belirteyim
Cihazla ilgili İlk olarak söylemek istediğim eğer oyun oynuyorsanız kulaklık girişinin type-c olması çok kötü olmuş .. elim sürekli değiyor ve şimdiden kulaklıkla ilgili sorun yaşamaya başladım hatta oyun oynamayı bıraktım çünkü giriş yeri bozulursa şarj problemimde başlayacak ..
Cihaz da...
Cevaplar için teşekkür ederim . Önceden note 8 pro kullanıyordum ve hindistan rom çok iyiydi bu konuda . Uygun zamanda cihazı rootlayıp 2 romu deneyeceğim .
Ben aşağıdaki kılıftan aldım . Fiyatı diğer cihazlara kıyasla biraz pahalı ama kaliteli his verdiğini söyleyebilirim . Kamera bölgesi tam olarak linkteki gibi değil ..
https://ty.gl/y0jrkhqyo2
Herkese merhabalar . Cihazın root işlemlerine dair pek bilgi bulamadım . Kilidi açacağım ama öncelikle root ve twrp kısımlarında dosya ve herhangi bir anlatım var mıdır?
Rom ile ilgili ise hangi rom'da çevirici kısmı Google olmayıp ; arama ve mesajlarda Xiaomi uygulaması kullanıyor ...
Herkese merhabalar . Daha önce pubg için gfx tool ile ekran çözünürlüğünü düşürüp performansı arttırıyordum . Yeni sürüm ile birlikte bunu engellediler . Çözünürlük değişmiyor . Bende birkaç program ile çözünürlük değiştirmeyi denedim(rootlu cihaz) . Denediğim programlar arasında en iyisi Purr...
Videodaki elemanın videolarını sürekli izliyorum . Sürekli Happe ve dahe diyor 😃acaba anlamları ne 😃 Bir de rom paylaşımı için teşekkür ederim . Miui'den ayrılmamamın tek sebebi arayüz . Aosp tabanlı MIUI arayüzlü bir şeyler yapsınlar diyecem cihaz artık sonlarını oynuyor :)
Batarya konusunda değişen bir şey olmadı . Hatta genel olarak değişen bir şey yoktu . Güvenlik arttırılması ve sistemin akışının biraz düzenlenmesi adına bir güncelleme . Batarya optimizasyonu sağlanamamış olabilir yaşadığınız sorundan emin değilim malesef ☺️
IMEI gitmez ama root görünmeyecegi için otomatik olarak sistem güncellemesi gelirse IMEI gider . tekrar APK olarak kurarsanız yine rootlu görünür .
1636663056
Ben rootlu cihazlar için yazmıştım . Sizin yaşamış olduğunuz sorunu bilemiyorum . Umarım düzelmiştir
Ben şu şekilde çözdüm magiski kaldırdım (sadece APK olarak geri yükleyince sorun olmuyor, yani kaldirabilirsiniz sadece magisk sürümünüzü not alın) ve reklam engelleme programıni kapattım . Haydi ben teste geçiyorum :)