Chako kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım 12t pro root ve rom hakkinda soru

Herkese merhabalar . Cihazın root işlemlerine dair pek bilgi bulamadım . Kilidi açacağım ama öncelikle root ve twrp kısımlarında dosya ve herhangi bir anlatım var mıdır? Rom ile ilgili ise hangi rom'da çevirici kısmı Google olmayıp ; arama ve mesajlarda Xiaomi uygulaması kullanıyor ...
  2. C

Yardım Oyun için ekran çözünürlüğü düşürme

Herkese merhabalar . Daha önce pubg için gfx tool ile ekran çözünürlüğünü düşürüp performansı arttırıyordum . Yeni sürüm ile birlikte bunu engellediler . Çözünürlük değişmiyor . Bende birkaç program ile çözünürlük değiştirmeyi denedim(rootlu cihaz) . Denediğim programlar arasında en iyisi Purr...
  3. C

Soru V12.5.5 güncellemesi .

Cihaza güvenlik güncellemesi gelmiş . Normalde rootlu cihazlar oto güncelleme almıyor diye biliyordum . Şaşırdım . cihazın güncelleme bölümünden direkt olarak güncellersem Twrp ve Root gider mi ?
  4. C

Soru BL kilidi hakkinda

Merhabalar . Cihazda twrp ve root mevcut . Daha önce custom romda yüklemiştim . Şuan Hindistan romdayim . Mi kilit açma durumunda kilit açık yapması gerekmiyor mu ? Kontrol et butonuna basarsam sorun yaşar mıyım ?
  5. C

Soru Note 8 pro sim1 IMEI repair

1. YouTube 'ta izlediğim bir videoda sim1 ve sim2 IMEI reapir işlemi yapılıyor daha önce deneyen oldu mu ? 2. Twrp üzerinden sorunsuz IMEI backup almak mümkün mü ? Oluyorsa Hangi bölümleri almak gerekiyor
  6. C

Haber BL kilidi açmak artık garantiyi bozmuyormuş

Artık bl kilidi açmak garanti kapsamını bozmuyormuş . Custom romlu Cihazın çökmesi-brick olması durumunda garanti dışı işlem yapılıyormuş . Ki genel olarak bl açıldıktan sonra brick çözülüyor . Xiaomi güzel bir tercih yapmış .
  7. C

Soru Android kök alanı

Merhabalar . Kök alanının bu şekilde olması normal mi ?
  8. C

Yardım TWRP ile full backup alırken data sorunu

Merhaba . Umarım konu doğru yerdedir . Twrp ile full backup almak istediğimde Data kısmı için hata alıyorum . İnternette belirli adımlar gördüm ama eski sürümler olması nedeniyle denemedim çünkü Bazıları twrp'yi sildiğine dair bilgiler paylaşmış . hata : backups of data do not include any...
  9. C

Rom Note 8 pro rom önerileriniz

Merhabalar . Custom romları deneyen arkadaşlardan ricam önerdikleri romları yazabilirler mi ? Ram kullanımını azaltmak ve oyun performansını arttırmak istiyorum , bir de Dolby tabi . Henüz root yapmadım tüm işlemleri aynı gün yapacağım muhtemelen . Bootloader süresi doldu . . Daha önce...
Üst Alt