chaka kullanıcısının son içeriği

1. C

MIUI 13 Xiaomi 11T (agate ) Endonezya Kararlı Rom V13.0.3.0.SKWIDXM İndirme Bağlantıları

Merhaba arkadaşlar bu romda normal ve watsap konuşmalarında ahize ve hoparlör sesi nasıl? Bende global 12,5 var.. 1667585758 Ve ses çok kısık:(
  2. C

Tavsiye Mi 11T 4.5G Pil Tasarrufu

Merhaba, telefonumda ilk günüm şarj gerçekten beklediğimden kötü maalesef,bu ayarları yaptım teşekkür ediyorum. Bir de telefon görüşmelerinde ahize sesinden memnun değilim ahize sesini root yapmadan yükseltebilir miyiz acaba bilginiz var mı? 1667490386 Tamamdır konusu forumda varmış...
  3. C

Rehber Redmi K20 / Mi 9T Özel (Custom) ROM Koleksiyonu

Global kararlı, eu stabil, Evo x ve lineage OS denedim ama miroom şarj açısından hepsinden iyiydi
  4. C

Çözüldü Sorun sarmalı

aynen buldum hocam şuan rar ile dizine çıkartıyorum persist.img twrpden önce bunu flashlayıp üstüne eu mu flaşladınız hocam yanlış anlamadım değil mi? 1572631410 tamamdır hallettim Allah razı olsun bu arada eu şart değil sanırım miroom flaşladım wifi geri geldi hocam bilginiz olsun
  5. C

Çözüldü Sorun sarmalı

hocam persisti nereden bulup hafızaya attınız
  6. C

Yardım cihazı bul depolama alanı hasarlı

En son persisti flashlayıp üstüne eu flashlamışsınız anladığım kadarıyla ben onu miroomla deniycem şimdi hocam 1572627170 Bende de miflash tool bı işe yaramadı sorunlarımız aynı bakalım çözümlerimiz de aynı olur
  7. C

Yardım cihazı bul depolama alanı hasarlı

Merhaba arkadaşlar, Hemen konuya giriyorum, cihazıma son zamanda custom romlar kurdum en son aosp tabanlı romları kullandım Bugün telefonuma global romu flashlamak istedim tel açıldığında fastboota aldı heyecan yapmadan twrpyi geri yükledim açtım Bu sefer de miroom stabil flashladım kurulumu...
  8. C

Yardım Temiz kurulum nasıl yapılır?

Bende bu konu üzerinden başka bir konu açmadan bir soru sorayım Bu aralar sık sık custom romlar kurdum her kurulumda format ve advanced wipelerımı yapıyorum Yine de kalıntı kalıyor mudur romdan roma geçince? Bu işin (custom rom) en temizi nasıl olur yani
  9. C

Yardım Hızlı şarj düşüşü sorunsalı

teşekkür ediyorum hocam 1572453276 yükledim hocam wifi gitti.. :( experienceye geri dönüyorum şuan umarım uğraşmam
  10. C

evet, sorunu eu romda da yaşadıktan sonra custom romlara geçtim sorun yok şuan bi üstteki arkadaşın yönlendirmesiyle havoc os deneyeceğim bugün-yarın..
  11. C

teşekkürler bilgi için, şuan pixel experiencedeyim (memnunum sorun yok) ama bunu da deneyebilirim... siz kullandınız mı hiç havoc?
  12. C

İnceleme Mi 9T şarj kullanımını merak edenler için

Yok yok şaka bi tarafa çok çok iyi Maşallah diyelim..
  13. C

İnceleme Mi 9T şarj kullanımını merak edenler için

Sizce iyi mi derken? clap~~ çok iyi hocam
  14. C

Rom [OFFICIAL] PixelExperience 11 Plus Edition (11.09.2021)

O zaman ben direk format ve wipelarımı yapıp kuruyorum?
  15. C

Mod Mi 9T Pro-K20 Pro/Mi 9T-K20 Dolby Atmos [Root]

Evo x kurdum olmuyor aosp tabanında olmuyor sanırım?
Üst Alt