Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, telefonumda ilk günüm şarj gerçekten beklediğimden kötü maalesef,bu ayarları yaptım teşekkür ediyorum.
Bir de telefon görüşmelerinde ahize sesinden memnun değilim ahize sesini root yapmadan yükseltebilir miyiz acaba bilginiz var mı?
1667490386
Tamamdır konusu forumda varmış...
aynen buldum hocam şuan rar ile dizine çıkartıyorum persist.img
twrpden önce bunu flashlayıp üstüne eu mu flaşladınız hocam yanlış anlamadım değil mi?
1572631410
tamamdır hallettim Allah razı olsun
bu arada eu şart değil sanırım miroom flaşladım wifi geri geldi hocam bilginiz olsun
En son persisti flashlayıp üstüne eu flashlamışsınız anladığım kadarıyla ben onu miroomla deniycem şimdi hocam
1572627170
Bende de miflash tool bı işe yaramadı sorunlarımız aynı bakalım çözümlerimiz de aynı olur
Merhaba arkadaşlar,
Hemen konuya giriyorum, cihazıma son zamanda custom romlar kurdum en son aosp tabanlı romları kullandım
Bugün telefonuma global romu flashlamak istedim tel açıldığında fastboota aldı heyecan yapmadan twrpyi geri yükledim açtım
Bu sefer de miroom stabil flashladım kurulumu...
Bende bu konu üzerinden başka bir konu açmadan bir soru sorayım
Bu aralar sık sık custom romlar kurdum her kurulumda format ve advanced wipelerımı yapıyorum
Yine de kalıntı kalıyor mudur romdan roma geçince?
Bu işin (custom rom) en temizi nasıl olur yani
evet, sorunu eu romda da yaşadıktan sonra custom romlara geçtim sorun yok şuan
bi üstteki arkadaşın yönlendirmesiyle havoc os deneyeceğim bugün-yarın..