cesurtr kullanıcısının son içeriği

1. cesurtr

Soru Redmi note 8 hangi sürüm daha iyi?

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir giremiyorum foruma işe başladığımdan dolayı bugün de nöbetten çıktım evden yazıyorum. Şuan elimdeki note 8de eu rom beta 20.11.25 kurulu. Twrp sorunu çıkıyor diye bu romdan sonraki romlara gecmemistim. Aradan uzun zaman geçti 12.5 falan çıkmış galiba. Sizce...
  2. cesurtr

Sohbet Mi box s mi? Mi stick mi? Veya başka bir cihaz mı?

Arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı günler diliyorum. Tv box almayı düşünüyorum verebilecegim maksimum tutar 500-600 falan. Sorum şu siz olsanız mi stick mi yoksa mi box mu alırdınız yani usb girisi olmamasi sorun değil ama ram ve hafiza olarak da daha az galiba stick. Bu kullanima engel bir...
  3. cesurtr

Satış Steam 50+10 tl cüzdan kodu

Elimde iki adet steam cüzdan kodu vardır biri 50 tl diğeri 10 tllik olmak üzere. İlgilenen varsa yazabilir.
  4. cesurtr

Diğer Skrill ile ödeme alan siteler

Öncelikle hepinize iyi günler arkadaşlar. Sorum şu skrill hesabımda biraz para var ama bu parayı çekemiyorum çünkü skrill türkiyeden çekiliyor. Benim bu parayı kullanabileceğim bildiğiniz siteler var mıdır? teşekkürler
  5. cesurtr

Sohbet TT internet saçmalığı

Bir hafta on gün civarıdır millenicoma geçtim ve hizlica bağlandı internetim ama bu Allah'ın cezası tt firması 188 lira fatura çıkarmış. Arayıp sordum 120 lira tivibu kutusunun 68 lira da faturanin tutarı. Dedim ki 1 yıl önce Tivibu kutusunu teslim ettim ben elimde kağıdı da var. Tamam o zaman...
  6. cesurtr

Soru Mi 5 için en uzun pil ömrüne sahip rom

Hepinize iyi günler iyi forumlar arkadaşlar. Elimde mi5 var miui 10 global stabil son sürüm kurulu ama bana şarjı biraz hızlı gidiyor gibi geldi ve bunun yaninda cihazda ağır bir iş yapılmadığı halde ısınıyor baya ama kasma yok. Bana bu cihaz için onerebileceginiz pil omrunden memnun oldugunuz...
  7. cesurtr

Haber Epic games ücretsiz oyun ve hediye kuponu

Hepinize iyi forumlar arkadaşlar. Steam hediyelerine devam ediyor şuan hali hazırda watch dogs fm2020 gibi oyunlar ücretsiz bir şekilde verilirken buna rocket league de eklendi ve 23 ekime kadar kutuphanelerine ekleyen oyunculara 80 tl ve uzeri alisveriste gecerli 60 tl indirim kuponu veriliyor.
  8. cesurtr

Yardım Mi 5 pro batarya ve arka kapak

İyi günler arkadaşlar. Elime mi 5 pro geçti aktif çalışıyor şuanda ama arka kapağı yok bantla duruyor ve bataryasının ömrü dolmuş gibi çok hızlı boşalıyor. Forumda alışveriş kısmına baktım ama bulamadım satan bir hocamız var mı? Ve deji batarya daha mi iyi oluyordu tam bilmiyorum internette...
  9. cesurtr

Sohbet Win 8.1 şifre doğru olmasına rağmen yanlış diyor yardım

Selamın aleyküm hocalarım. Sorunum başlıkta yazdığı gibi yani daha nasıl anlatılır bilmiyorum. Laptopu 1-2 gün açmadım sonra lazım oldu acayim dedim sifremi giriyorum yani eminim doğru olduğuna ama yanlış diyor. Güvenli modda başlatmayı denedim yine şifre istiyor. Şifre sifirlayamiyorum usb...
  10. cesurtr

Sohbet Yüksek hızlı tren hakkında

Öncelikle selamın aleyküm hocalarım. İstanbul'dan Ankara'ya geçmek için bir haftadır bu hızlı tren biletlerini kovalıyorum. Sonunda bu gece pusuya geçip hem laptoptan hem telefondan sürekli sayfayi ve uygulamayi yenileyerek biletler satışa konulduğu anda bir bilet alabildim. Satış açılır açılmaz...
  11. cesurtr

Yardım Redmi note 8 Studio lightning özelliği

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar hepinize sağlıklı günler diliyorum. Note 7 pro ve Note 8 pro modellerinde gördüğüm bir özellik var. Portre moduyla çekilen fotoğrafı düzenlerken studio lightning diye bir seçenek çıkıyor ve fotoğrafın arkaplanini tamamiyle degistirebiliyoruz veya siyah...
  12. cesurtr

Sohbet Laptop ekran kartı hk.

Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum hocalarım. Kardeşimin laptopunda gt 820m ekran kartı mevcut nvidia ayarlarına girdiğimde böyle şekiller çıkıyor karıncalanma gibi. Oyunlarda da aynı şekiller çıkıyor ve kısa süre içinde donup kapanıyor. Bunun sebebini ve çözümünü bilen varsa sevinirim...
  13. cesurtr

Sohbet Uygun fiyatlı kulaklık önerisi

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. Doğum günü hediyesi için kablosuz kulaküstü kulaklık arıyorum ama fiyatlar uçmuş gitmiş 200e kadar uygun fiyatlı performansli onerebileceginiz kulaklık varsa belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
  14. cesurtr

Sohbet Mistore Türkiye evofone çekiliş sonucuyla alakalı

Öncelikle hepinizin geçmiş kandilini kutlarım arkadaşlar nice kandiller görmek nasip olsun inşallah cümlemize. Geçtiğimiz günlerde xiaominin Türkiye distribütörü olan evofone büyük çekiliş diye adlandırdığı bir çekilişin sonuçlarını yayınlamıştı. Kazananların açıklandığı video: Youtube...
  15. cesurtr

Haber Turkcell VoLTE cihaz sınırlandırılması kaldırılmış

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar dilerim. Bildiğiniz gibi xiaomi cihazları ülkemizdeki operatörler pek tanımıyor ve bu yüzden çoğu modelde volte ve vowifi açmak için hattımızı başka cihaza takıp o şekilde açıp kullanabiliyorduk ve herkes bu yöntemle uğraşmak istemeyebiliyor veya elinde uygun...
Üst Alt