Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Donanım olarak haklı olabilirsiniz 13 ile 15i kıyaslamadığım için bilgim yok ama donanımdan çok güncel model de önemli bahsettiğiniz yazılım işleri için. Yoksa elimdeki telefon bence hâlâ güçlü ama yazılım desteği kesileli çok oldu.
Herkese iyi günler dileyerek başlayayım. Uzun zamandır mi 10 256 gb tr modelini kullanıyorum hâlâ üzmüyor gayet kullanışlı ama heralde rahat batıyor ve yeni telefon almayı planlıyorum. 15 ultranın arkasını çok beğenmediğim için ve galiba 15pronun globali olmadığı için düz mi 15e yöneldim şuan...
Bu romu kurmak istiyorum ama yıllardır rom kurma vs uğraşmadığım için hatırlamıyorum bana adım adım anlatma şansı olan var mıdır mi 10 için? Mesela root yapmam gerekiyor mu twrp kurmam gerekiyor mu ve cihazda şuan global 14.0.5 kurulu hangilerini wipe yapmalıyım? Cihaz tr cihazı yedek almam...
Bu miroom özellik olarak ayni özellikleri barındırıyor mu acaba şu mesaj gelince pencere sekline getirme falan baya kullaniyorum onu çünkü. Bir de rom stabil mi yoksa beta mı
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir giremiyorum foruma işe başladığımdan dolayı bugün de nöbetten çıktım evden yazıyorum. Şuan elimdeki note 8de eu rom beta 20.11.25 kurulu. Twrp sorunu çıkıyor diye bu romdan sonraki romlara gecmemistim. Aradan uzun zaman geçti 12.5 falan çıkmış galiba. Sizce...
Arkadaşlar şuan 20.11.25 surumundeyim. Bu sürümden 21.1.20 ye normal bir şekilde geçiş yapabilir miyim twrp sifreleme sorunu giderildi mi? Bilgisi olan deneyen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler.
Arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı günler diliyorum. Tv box almayı düşünüyorum verebilecegim maksimum tutar 500-600 falan. Sorum şu siz olsanız mi stick mi yoksa mi box mu alırdınız yani usb girisi olmamasi sorun değil ama ram ve hafiza olarak da daha az galiba stick. Bu kullanima engel bir...