Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar birisinden mi 11 ultra alıcam 512gb 10 bin lira direnç ile kayıt yapılmış çift sim lakin sadece GPS problemi varmış dirençle alakalı mıdır bu NFC wifi Bluetooth hepsi çalışıyormuş sadece konum doğeuluğunda bazen yanlış gösteriyormuş
Türkiye cihazı Xiaomi mağazasından alındı çizik kusur yok 24.03.2022 fatura tarihi 1 yıllık kaskosu var kutu fatura 4 tane kılıf ekran koruyucu Nano nokta hatasız İstanbul elden teslim fiyat 9850
Merhaba arkadaşlar Türkiye cihazım var mi 11 şuan MIUI 13 yüklü ama şarj resmen sömürüyor MIUI 12 düşürebilirmiyim güncelleme paketi seçerek veya nasıl yapılabilir acaba
Arkadaşlar hayırlı günler herkese oneplus nord cihazıma pixel rom yükledim memnun kalmadım geri stok Roma dönmek istiyorum ama yükleyemedim geriye yardımcı olabilecek birisi var mı bana teşekkürler
Yeşil renk note 9 pro arka kapak almak istiyorum kırıldı değişmem gerek ama orijinal renk olsun istiyorum bildiğiniz gibi yeşil rengi benekli gibi nerden bulurum nasıl yaparım
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler herkesebir cihaz alacağım mi 9t pro fakat k20 pro modeli de var bildiğiniz gibi bant 20 problemi oluyormuş IMEI işleminden sonra cihazın mi9t pro olduğunu nasıl anlarım rom yüklenince k20 pro modelini mi 9t pro gibi gösteriyor
Cihazı yeni aldım arkadaşlar daha önce note 10 pro kullandım kamerası çok iyiydi bunun daha iyidir diye düşündüm ama mi note 10 pro kadar bile iyi değil bi ayar bişey mi var mesela uzak mesafe resimde note 10pro yakınlaştırınca daha net oluyor bunda aksine bozuluyor görüntü
Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi telefonumda dokunmatik sorunu var acaba diyorum yazılımla alakalı mıdır diye eea rom yüklü şuan telefonumda buna Endonezya romu veya Hindistan romu kurabilirmiyim fastboot veya recovery olarak