Centasci kullanıcısının son içeriği

1. Centasci

Yardım 13 ultra hesap ekleyemiyorum

Nerede acaba hata var face rom var deniliyor cihaz da nasıl normal rom yüklerim bl kapalı zaten dirençli cihaz orijinal IMEI
  2. Centasci

Soru Direnç ile kayıt GPS problemi

Arkadaşlar birisinden mi 11 ultra alıcam 512gb 10 bin lira direnç ile kayıt yapılmış çift sim lakin sadece GPS problemi varmış dirençle alakalı mıdır bu NFC wifi Bluetooth hepsi çalışıyormuş sadece konum doğeuluğunda bazen yanlış gösteriyormuş
  3. Centasci

Soru Mi note 10 ve pro ekran aynı mı

Merhaba arkadaşlar ekranımda titreme ve çizgi var mi note 10 ve pro birbirine oluyor mu ekranlar
  4. Centasci

Satış Mi 11 satılık 8/128 beyaz tr cihazı

Türkiye cihazı Xiaomi mağazasından alındı çizik kusur yok 24.03.2022 fatura tarihi 1 yıllık kaskosu var kutu fatura 4 tane kılıf ekran koruyucu Nano nokta hatasız İstanbul elden teslim fiyat 9850
  5. Centasci

Soru Mi 11 tr cihazı sürüm düşürme

Merhaba arkadaşlar Türkiye cihazım var mi 11 şuan MIUI 13 yüklü ama şarj resmen sömürüyor MIUI 12 düşürebilirmiyim güncelleme paketi seçerek veya nasıl yapılabilir acaba
  6. Centasci

Yardım Mi11 persist.img lazım

Arkadaşlar herkese selamünaleyküm mi11 cihazım için persist.img lazım bana yardım edebilecek birisi var mı
  7. Centasci

Soru k30 pro isim değişme

cihazım f2 pro custom rom yükledim şimdi k30 pro gözüküyor değişme mümkün mü acaba isimi
  8. Centasci

Yardım Stok rom kurulumu

Arkadaşlar hayırlı günler herkese oneplus nord cihazıma pixel rom yükledim memnun kalmadım geri stok Roma dönmek istiyorum ama yükleyemedim geriye yardımcı olabilecek birisi var mı bana teşekkürler
  9. Centasci

Soru Sadece Çince ve İngilizce dil var

Note 8 pro sadece Çince ve İngilizce dil var yazılım yükleme ile Türkçe dil gelir mi kayıtlı bl açık
  10. Centasci

Soru Note 9 pro arka kapak

Yeşil renk note 9 pro arka kapak almak istiyorum kırıldı değişmem gerek ama orijinal renk olsun istiyorum bildiğiniz gibi yeşil rengi benekli gibi nerden bulurum nasıl yaparım
  11. Centasci

Soru Mi 10 lite zoom aldım 8gb ram globalmi

IMEI kaydı yapıldı merak ettiğim cihaz global mi nasıl anlarım IMEI orijinal yok silindi kayıt edilince
  12. Centasci

Soru K20 pro ve mi 9t pro nasıl ayırt edilir

Merhaba arkadaşlar hayırlı günler herkesebir cihaz alacağım mi 9t pro fakat k20 pro modeli de var bildiğiniz gibi bant 20 problemi oluyormuş IMEI işleminden sonra cihazın mi9t pro olduğunu nasıl anlarım rom yüklenince k20 pro modelini mi 9t pro gibi gösteriyor
  13. Centasci

Rom Rom önerisi sorunsuz

Arkadaşlar sorunsuz bir rom önerisi yapın bana kafayı yiycem mi 10 telefonum sürekli uygulamalardan atıyor sorunsuz bir rom var mı link verin lütfen
  14. Centasci

Soru Mi 10 yurt dışı

Cihazı yeni aldım arkadaşlar daha önce note 10 pro kullandım kamerası çok iyiydi bunun daha iyidir diye düşündüm ama mi note 10 pro kadar bile iyi değil bi ayar bişey mi var mesela uzak mesafe resimde note 10pro yakınlaştırınca daha net oluyor bunda aksine bozuluyor görüntü
  15. Centasci

Rom Global'e Endonezya romu kurmak

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi telefonumda dokunmatik sorunu var acaba diyorum yazılımla alakalı mıdır diye eea rom yüklü şuan telefonumda buna Endonezya romu veya Hindistan romu kurabilirmiyim fastboot veya recovery olarak
Üst Alt