Cengizhan1905 kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru 10.3 mi8 e geldi redmi note 6pro ya gelmedi

Kararlı evet. Mi 8 de kararlıydı ama ona geldi
  2. C

Soru 10.3 mi8 e geldi redmi note 6pro ya gelmedi

Arkadaşlar mi 8 e 10.3 yeni sürümü geldi ancak redmi note 6 pro da güncellemeleri kontrol et dediğim halde güncelleme yok neden yok bilgisi olan söyleye bilir mi ?
  3. C

Çözüldü Tuş butonları çince oldu

Hocam çok sağolun dediğiniz gibiymis. Hayırlı geceler.
  4. C

Çözüldü Tuş butonları çince oldu

Arkadaşlar Xiaomi note 6 pro telefon tuş kilidini açtıktan sonra dondu baya uğraştım açamadım. Sonra kapatıp açtım ekranın aşağısındaki tuş butonları çince oldu sebebini bilen var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler Ekran görüntüsu attım bakarsanız görebilirsiniz
  5. C

Yardım 1500-2500 arasi alınabilecek en iyi Xiaomi modeli

Hocam şuan da en ucuz 2900 civarında o kadar limit yok ama yinede sağol güzel telefon
  6. C

Yardım 1500-2500 arasi alınabilecek en iyi Xiaomi modeli

Xiaomi ailesinden 1500 ile 2500 TL arası fiyat performans ürünü olarak tecrübe ile tavsiye edebileceğiniz model varmıdır yoksa Oppo markayı tavsiye edermisiniz ?
  7. C

Soru Miui sürümü uzerine tıklayınca geliştirici oldunuz diyor

Ne demek tam olarak developer 1550332078 Demek istediğim tam olarak şu: miui sürümü butonuna tiklamadan önce telin ayarlarinda ek ayarlarda geliştirici seçenekler diye bir buton yoktu. Miui sürümü yazan yere art Arda 3 defa filan tikladiginizda artık geliştiricisiniz diye yaz yazıyor ekranda...
  8. C

Soru Miui sürümü uzerine tıklayınca geliştirici oldunuz diyor

Ayarlardan miui sürümü yazan yere tıkladığımızda 2 adım sonra bir daha tıklayınca geliştiğlrici olmanıza bir adım kaldı diyor sonra birdaha tıkladığımızda artık geliştiricisiniz diyor ayarlara geliştirici seçenekler butonu geliyor. Bunu açıklayabilir misiniz ?
  9. C

Çözüldü Mi 8 Tam Ekran Animasyon Hatası [ÇÖZÜLDÜ]

Tamamdır oldu sagolun 1550244594 Tamam şimdi halettim
  10. C

Buda çözüm olmadı yine aynı animasyon hatası var
  11. C

Soru Mi8 şarj

Son sistem güncellemesi 10.2.2 olduktan sonra şarj daha çabuk bitmeye başladı şarj hızlı tüketiyor ? Bunu nasıl hallederiz
  12. C

Geliştirici ayarlara gir orda en küçük genişliği 400 yap düzeliyor
Üst Alt