cenedi kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Xiaomi mi6 IMEI sorunu

Bu konuyla ilgili başka bir forum var. snapdragon imei derseniz 2 kaynak görürsünüz. İkiside başarlı Biraz rom atma ve bilgisayr bilginiz varsa becerirsiniz. Eğer yoksa facebook'da ücret karşılığı atanları gördüm. Şu kesin %100 imei atılır.
  2. C

Yardım EPİC ROM

Miuipro,eu,epic rom'un üçünüde denedim. En iyisi epic. Özellik az,o yüzden batarya tüketimi iyi. Ayrıca bildiim kadarıyla bu adamlarda mi5s için 2 cins rom var. Hem global beta tabanlı hemde china tabanlı olarak. Ben global beta kulannıyorum. Memnunum. Ama yine diyorum bu mi5s için geçerli. Epic...
  3. C

Yardım EPİC ROM

Bence de en iyisi epic..... Ama bunu cihaza göre sınıflandırmak lazım hocam. Mi6 için olmayabilir ama mi5s için şu anda en iyisi bu. Ayrıca bu haftalık değiştir. Yani geçen hafta eu iyi giderken bu hafta epic gider. Bunu devamlı iyi yada kötü diyemeyiz malesef.
  4. C

Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

Deneyim hocam hemen. Teşekkür ederim.clap~~ Edit. Evet hocam çalıştı Tekrar teşekkürler. Ama dolby'in tadını vermedi açıkçası. Çok ayrıntılı, düzgün ayarı bulmak çok zor. Kulkalıkta yakalannen ses netliğini, malesef dış hoparlörde alamıyorum. Mi5s'in iğrenç hoparlörü daha da kötüleşiyor...
  5. C

arkadaşlar son sürümde dolby gitmiş, viper gelmiş ama viper de çalışmıyor.. Sizde durum ne?
  6. C

Suat hocam ve MiuiTürkiye ailesi, Öncelikle hayırlı bayramlar. Suat hocam bu son uygulamları temizlerekn Ram miktarı hep rusçamı kalacak? Çeviri ypılamıyor mu? Bunca zamandır yapmadığınıza herhalde varıdr bir sebebi. Merak ettim açıkçası ondan soruyorum.:P
  7. C

vaaaay. O zaman bu rom'u bu güne kadar kullanmamakta eşşeklik etmişim. On numara rom. . Bu adamlar miui 9'da coşacaktır. Tekrardan teşekkür ederim suat hocam.. İzninle forum donanım'da mi5s ana konuda ilk sayfaya eklemek isterim. Tabi link olarak buraya yönlediricem. İsteyen burdan takip etsin...
  8. C

rom'u kurdum. Görsel olarak gayet başarlı bir rom. çift tıklamayla ekran kapatma,açma gibi özellikler güzel. dolby,supersu'nun gömülü olması güzel. Sevmedğim yanı bildirim çubuğundan ekran parlalkığını elle kontrol edemiyorum. o çubuk yok.... Edit: bazı yerler rusça kalmış ama bu bile yeter...
  9. C

Epic, ecr, eu hepsini kullandım. Hepsi farklı farklı. Dur bi de akşam bunu deneyelim. Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için arkadaşlar.
  10. C

Teşekkür ederim. Akşam kuruyorum. İlginç bir durum var hocam . Epic rom'da 3 çekirdek aktif, 1 pasif. Eu'da 2 aktif, 2 pasif, ecrmod"da 3 aktif, 1 pasif. Bu rom'da 4 çekirdekte aktif. Hepsi miui 8,5 android 7.0.
  11. C

Suat hocam merhaba. Denemediğim nadir rom'lardan bir tanesidir miui pro. Eu'dan sıklıdım. Bir de bunu denemek isityorum. Senden yada kullanan arkdaşlardan bir ricam olacak yalnız. Cpu-z v.b. programlardan cihaz yükte değilden kaç çekirdeğin kapalı veya açık olduğuna bakabilrmisiniz?
  12. C

ÇÖZÜM - Sistem Başlatıcısı Durdu Hatası Çözümü

Teşekkür ederim. Ellerine sağlık.
Üst Alt