Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba arkadaşlar;
Xiaomi çağrı merkezi çalışanları cihazlar hakkında çoğu bilgiye sahip değiller. Arayan illaki olmuştur. Bir kaç defa arayıp bir şey sorduğumda doğru yanıt alamadım. Tam onlarla görüşmeyi sonlandırıyorum peşinde nasıl yapılacağını kendim bulup çözüyorum. Tek güzel...
Merhaba arkadaşlar;
Redme Note 11 Pro cihaz kullanıyorum. Facebook sayfalarındaki videoları izlemek istediğimde alttaki 2 resimdeki gibi kenarlarında siyah boşluklar oluşuyor. Xiaomi çağrı merkezini aradım belki bir çözümü vardır diye. Klasik çözümler önerdiler. Zaten onları ben yaptım. Ayıca...
Merhaba ben Cem;
Foruma bugün üye oldum. Redme Note 11 Pro kullanıcısıyım. Aklıma takılan sorular olursa sizlerden destek almaya ya da bildiğim konuları sizlerle paylaşmak destek olmak amacıyla buradayım.
Herkese iyi forumlar.
Öncelikle herkese merhaba;
Redme Note 11 Pro cihaz aldım. Kullanmaya başladığım günden beri beni deli etmeyi başardı.
Sorunum şu;
Arka planda çalışan müzik uygulaması açık bir şekilde müzik dinliyorum. Başka bir uygulamaya açıp ön belleği temizle yaptığımda arka planda çalışan müzik uygulaması...