cemil72 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Redmi Note 14 Pro 5g çin esim sorunu

arkadaşlar sorun kısacası esimi aktif ederken esim açılamadı hatası veriyor cihaz orjinal herhangi bir işlem yapılmadı
  2. C

Yardım Redmi 13x brick oldu

mi hesab Mi hesabından çıkış yapıp. Ek ayarlardan bootloader kilit açma kısmından hesap ve cihaz ekle butonuna bas mi hesabıyla giriş yap olacaktır
  3. C

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Modem Dosyaları

bl kili kapalı olduğunu belirtmişsiniz hint romundan global roma nasıl döndünüz?
  4. C

uygun hocam en son sürümü indirip yüleyin
  5. C

mi flash ile yükledim moon tides ikisi aynı cihaz mifirmden moon adını aratın çıkan romlardan istediğiniz herhangi bir romu yükleyebilirsiniz ama düşük sürüm rom yüklemeyin yoksa cihazınız brick olabilir
  6. C

ikisi aynı cihaz hocam moon burdan istediğiniz romu indirebilirsiniz Download Xiaomi Redmi 13 Firmware ROM TWRP (moon)
  7. C

Bunlar sana yardımcı olur [Güncel] HyperOS Bootloader kilidi açma işlemleri başladı – MIUI & HyperOS Türkiye 1763729356 bu cihaz için twrp yok size tavsiyem bu cihazı çok kurcalamayın benim başım çok ağrıdı bu cihazla
  8. C

Soru redmi note 14 pro 5g çin vs global

güncelleme konusunda haklısınız dün gece otomatik güncellenmiş peki rom değiştirmede sorun yaşarmıyım
  9. C

Cevabınız için teşekkür ederim device info hw den baktığımda global rom yüklü cihazın bootloader kilidi açık birde kamerası 50mp global cihaza baktığımda 200mp kemara mevcut
  10. C

Arkadaşlar merhaba bir tane redmi note 14 pro 5g cihaz aldım ama kontrol ettiğimde cihazın çin versiyonu olduğunu öğrendim global sürümle ne gibi bir farkı var
  11. C

Soru Mi 9T çift sim imei repair

Teşekkür ederim hocam cevabınız için
  12. C

Soru Mi 9T çift sim imei repair

Başlıktada yazdığım gibi böyle bir yöntem varmı acaba dirençli dirençsiz
  13. C

Yardım K40 gaming vietsub rom

Arkadaşlar vietsub rom lazım elinde olan verebilirmi?
  14. C

Yardım Redmi k40 nfc yok

Merhaba. Redmi k40 cihazımda hindistan rom yüklü youtube dan bakınca cihazda nfc var ama ben bir türlü bulamadım cihazımda yardımcı olabilirmisiniz.
Üst Alt