- Adım
- Thor
- Cihazım
- Redmi
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 2.0.210.0.VNFEUXM
- Telefon Modeli
- Redmi Note 13 pro 4g
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Öncelikle Selamun Aleyküm benim bir sorunum var cihazım Redmi Note 13 PRO 4G telefonum yurt içi cihaz Türkiye cihazı 2 yıl önce almıştım bugün sabah hyperos3 güncellemesi geldi kurdum yeniden başlattım beni main menüye attı alttada nv data is corrupted yazıyordu araştırdım IMEI klonlamasi gibi bir durum ya da yurt dışı cihazlarda görülüyormuş cihazımın ilk imeisi aldıktan sonra çalındı ama btk benim numaramla eşleştirip kurtardı o olaydan sonra ben hyperos1 HyperOs 2 güncellemeleri geldi kurdum böyle bir hata görmedim ikinci fark ettiğimse mevcut sürümüm 2.0.210.0.VNFEUXM bu iken gelen güncelleme 3.0.1.0.WNFEUXM yani mevcut yazılım V iken geleni W ile başlıyor neyse main menüden reboot ile çıkıp telefonu açınca Sistem güncellenemedi ROM'u indirin ve tekrar deneyin dedi yardımcı olabilir misin nasıl çözerim ve ilk ve en önemlisi ben bu hatayı neden aldım?
Birde ben iki veya üç ay önce telefonu sıfırladım depolama alanı yüzünden ve birde ben sıfırlamadan önce hyperos3 güncellemesini alabilmek adına birden fazla kez bölge değiştirdim mesela Hindistan yaptım telefonu yeniden başlatıp güncellemeleri kontrol ettim güncelleme yok dedikten sonra bölgeyi yeniden Türkiye yapıp yeniden başlattım(Şu anda bir arkadaşım telefonu bir kez daha sıfırlarsan imeileri gider dedi ne kadar doğru bilmiyorum beni bu konularda aydınlatabilir misiniz?)
NOT:Telefona IMEI atılmadı kendi imeileri ve kayıtlı
Birde ben iki veya üç ay önce telefonu sıfırladım depolama alanı yüzünden ve birde ben sıfırlamadan önce hyperos3 güncellemesini alabilmek adına birden fazla kez bölge değiştirdim mesela Hindistan yaptım telefonu yeniden başlatıp güncellemeleri kontrol ettim güncelleme yok dedikten sonra bölgeyi yeniden Türkiye yapıp yeniden başlattım(Şu anda bir arkadaşım telefonu bir kez daha sıfırlarsan imeileri gider dedi ne kadar doğru bilmiyorum beni bu konularda aydınlatabilir misiniz?)
NOT:Telefona IMEI atılmadı kendi imeileri ve kayıtlı