Cemil Araz kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Hata raporu yakalandı uyarısı

Özellikle Ironsides hocamın yardımcı olabileceğini düşündüm herhangi bir sorun teşkil etmemesiyle beraber ne olduğunu anlamak için sordum telefonuma android sisteminden Hata raporu (#1) Yakalandı şeklinde bir uyarı geldi tıkladığımda benden bunu paylaşacak uygulama seçmeni ve özel verilerinizi...
  2. C

Yardım Telefonun type-c portuna kulaklık bağladığımda tık tık tık diye sesler çıkarıyor

Arkadaşlar ben mi A2 kullanıyorum telefona type-c portundan kulaklık takılabiliyor ve ben buraya kulaklık bağladığımda saçma sapan Google asistan açılıyor devam eden şarkı durdurulup başlatılıyor ayrıca kulaklığı ilk bağladığımda tık tık tık diye seri bir şekilde ses çıkarıyor. Sonra bir müzik...
  3. C

Yardım Bluetooth kulaklık bağlandığında wifi kopması

Arkadaşlar Xiaomi mi A2 cihazım ve redmi airdodts Bluetooth kulaklığım var ancak mesela youtubedan video izlediğimde veya Spotify dan müzik dinlediğimde kısacası interneti kullanmaya çalıştığımda çok ağır çalışıyor ayrıca sürekli internet kesiliyor yeniden bağlanıyor tekrar kesiliyor yine...
  4. C

Çözüldü Xiaomi mi a2 android 10 kamera sorunu

Arkadaşlar herkesde durum böyle mi neredeyse 1.5 ay geçti android 10 kullanmaya başladığımdan beri kamera çalışmıyor parmak izi sensörü eskisinden daha kötü çalışıyor yüz tanıma kaldırıldı şu anda kamera için Google kamera kullanıyorum Şubat güncellemesini bekledim belki güvenlik güncellemesi...
  5. C

Yardım Ön kamera flashı çalışmıyor mia2

benim telefonum mia2 normal fotoğraf çekerken düzgün bir şekilde flash patlıyor ancak ön kameraya geçip foto çekmeye çalıştığımda flash çalışmıyor önceleri bozuldu zannetmiştim sonra test menüsünden kontrol ettiğimde sağlamdı telefonu resetledim düzeldi ama bu sorun tekrar başladı sonra başka...
  6. C

Yardım Telefonun Açılma Ekranı Geliyor ve Kapanıyor Acil

Öncelikle bootloader kilidini açacaksın internetten nasıl açıldığına bakabilirsin ondan sonra telefonu fastboot moduna alıp miflash tool a girip mi nin sitesinden indirdiğin telefonuna uygun romu seçip telefonuna direk atacaksın Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. C

Soru stabilmi betamı

Yeniliklere meraklıysan betada kal ama kafam rahat olsun güncelleme gelince alırım diyorsan stabile geç bana soracak olursan güncelleme elbet gelecek kafam rahat olsun sorun çıkmasın der stabilde kalırım Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. C

Hard resetin çözüm olucağını düşünmüyorum o yol rom atmaya gidecek Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. C

Telefona stok boot img atıp açıp bilgilerinizi kurtarabilirsiniz benimde başıma gelmişti mia2 kullanıyorum stock boot img bulup açıp içindekileri kurtardıktan sonra telefona reset etmıştım ancak USB hata ayıklama açık olmalı önceden Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

Yardım Miui 11 kamera apk

Google Camera Ports Download buradan kamera uygulamasını bulabilirsiniz hata verirse root yoksa geçici imaj atıp rootlayım magisk üzerinden birkaç değişiklik yapmak gerek sonra cihazı yeniden başlatınca root gidiyor Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Yardım Miui 11 kamera apk

Bence Google kamera yüklemeye çalışın bende mia2 kullanıyorum uygulamadan pek memnun değilim Google kamera kullanıyorum Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. C

Bence format atman gerekebilir önemli bilgilerin yoksa bu yolu dene derim Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. C

Yardım Telefonumdaki yavaş internet sorunu

Farklı modem biraz zor hocam ya ama şöyle diyebilirim mesela komşumuza gittiğimde diğer telefonlar internete çabucak bağlanırken ben modemi görmesi için baya uğraşıyorum 1569960298 Ben önce android 10 güncellemesini bekleyeceğim veya herhangi bir güncelleme ozamana kadar idare edeceğim eğer...
  14. C

Yardım Telefonumdaki yavaş internet sorunu

Modemin tplink w8960n evdeki diğer cihazlarda sorun yok başka modemde denemedim ama 4.5g dede aynı sorun var
  15. C

Yardım Xiaomi A2 Lite Yazılım Atma ve Dokunmatik Sorunu

Bence servise göstermede fayda var bende yardımcı olmak isterdim ama donanımsal hataları pek anlayan biri değilim
Üst Alt