Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağolun hocam bunu öğrendiğin iyi oldu emin değilim ama tıklamış olabilirim bende bu raporunu birden fazla kez alınca bir sorun var zannetmiştim sonra telefonu resetledim birdaha da almadım
Özellikle Ironsides hocamın yardımcı olabileceğini düşündüm herhangi bir sorun teşkil etmemesiyle beraber ne olduğunu anlamak için sordum telefonuma android sisteminden Hata raporu (#1) Yakalandı şeklinde bir uyarı geldi tıkladığımda benden bunu paylaşacak uygulama seçmeni ve özel verilerinizi...
Arkadaşlar ben mi A2 kullanıyorum telefona type-c portundan kulaklık takılabiliyor ve ben buraya kulaklık bağladığımda saçma sapan Google asistan açılıyor devam eden şarkı durdurulup başlatılıyor ayrıca kulaklığı ilk bağladığımda tık tık tık diye seri bir şekilde ses çıkarıyor. Sonra bir müzik...
Birde bu sorun var ekranı neden böyle kullanmışlar hiç bir fikrim yok ayrıca ekrandan parmak izi okuma sistemi ne kadar başarılı çalışıyor emin değilim şey yapabilirsiniz bir hafta telefonları deneyin ona göre karar verin
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aralarında 16.2 gramlık bir fark pil kapasiteleri bu telefonlar için hemen hemen aynı ancak daha hafif bir telefon için pilden feragat etmek zorunda kalacaksın ben mi a2 kullanıyorum telefon bunlara göre gerçekten hafif ve gerçekten çok daha ince ama 3010 mAh lik bir pil belki okul zamanları...
internette bu konuyla alakalı xml dosyaları var denediz mi xml dosyalarını uyguladığımız da çoğu mod çalışıyor ancak çalışmıyorsa cihazı rootlamanız ve magisk ile camera2.api yi kurmanız gerekebilir
Resmi rom ise sorun olmaz güncelleme gelir ancak custom romlara tabiki gelmez romu yapan kişi herhangi bir güncelleme yapmadığı sürece
Bende honor watch magic 2 (watch GT 2 ile birebir aynı zaten) almayı düşünüyorum inşallah sorun olmaz bu arada kullanan birini bulmuşken sorayım memnun musunuz saatten
Kardeşimde de redmi note 8 pro var o da aynı sorunu yaşadığını söyledi ama onun interneti sadece yavaşlıyor benimki direkt kopuyor
Hocam sağolun ancak benim cihazım rootlu değil rootlarız sorun yok ta herkes Bluetooth kulaklıkta sorunun çözülmediğini yazmış ve 5 GHz modemden bahsetmişler yine ayrıca akıllı bileklik için sorunun çözümü olmuş ben sadece bu sorunun kulaklıkta olduğunu düşünüyordum ve akıllı saat alacaktım...
Arkadaşlar Xiaomi mi A2 cihazım ve redmi airdodts Bluetooth kulaklığım var ancak mesela youtubedan video izlediğimde veya Spotify dan müzik dinlediğimde kısacası interneti kullanmaya çalıştığımda çok ağır çalışıyor ayrıca sürekli internet kesiliyor yeniden bağlanıyor tekrar kesiliyor yine...