cemdiker kullanıcısının son içeriği

1. C

Satıldı Redmi 5 plus 4gb/64gb

Merhaba, 64gb hafiza onemli benim icin, ne yazik olmaz.
  2. C

Satıldı Redmi 5 plus 4gb/64gb siyah

Merhaba, 19 Mayis'ta alinmis kvk garantili (cepport ama farkli magazadan aldim) 4gb/64gb siyah redmi 5 plus telefonumu satiyorum. Unlocked bootloader olmasi rahatsiz etti, bu konuda pimpirikliyim bu nedenle satiyorum. 900TL. (Çin cihaz uzerine global rom olmayan, direk kendinden global olan ve...
  3. C

Satıldı Redmi 5 plus 4gb/64gb

Merhaba, 19 Mayis'ta alinmis kvk garantili (cepport ama farkli magazadan aldim) 4gb/64gb siyah redmi 5 plus telefonumu satiyorum. Unlocked bootloader olmasi rahatsiz etti, bu konuda pimpirikliyim bu nedenle satiyorum. 900TL. (Çin cihaz uzerine global rom olmayan, direk kendinden global olan ve...
  4. C

Yardım Yeni aldigim Redmi 5 Plus unlocked diyor

Merhaba, Delta disindakiler icin garanti disi kaldigini burada okudum (benim aldigim kvk li); Yardım - Bootloader Unlock Garanti Dışı Yapıyormu ? Korkum netflix gibi baska uygulamalar da uncertified olunca yuklenmemeye baslamasi... Lock edilememesinin redmi5/plus lardaki bir bug oldugu...
  5. C

Merhaba, Alirken boyle bir durumdan bahsedilmedi. See your device certification status - Google Play Help adresindeki oneriye gore boyle bir durumda certified cihaz talep edin diyor. Gercekten rahatsiz edici bir durum. Anladigim kadariyla hic bir sekilde de global rom la locked olmuyormus...
  6. C

Merhaba. Bugun Kadikoy'de bir magazadan kvk garantili redmi 5 plus 4gb/64gb aldim. Kutunun arkasinda cepport ve miuiturkiye etiketi var(kutuyu incelerken simdi gordum) ve jelatinliydi. Son guncellemeleri yaptiktan sonra netflixi yukleyecektim ama markette gorunmedigini farkettim. Biraz...
Üst Alt