cemal3180 kullanıcısının son içeriği

1. cemal3180

Soru Mi 9T Pro'da güncel olarak MiuiPro rom kullanan var mı?

Güncel olarak MiuiPro romu kullananlar biraz bahsedebilirler mi akıcılık, takılma, donma, şarj, ısınma vs. Uzun süredir AOSP rom kullanmaktayım ve MIUI'a dönmek istiyorum Eu tarafına baktığımda paneli aşağıya indirirken gözle görülür takılmalar, oyunlarda kasmalar vs söz konusu Global'e döneyim...
  2. cemal3180

Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Bliss Rom [Android 11] [OFFICIAL] [OSS Vendor] [18.06.2021]

Kurulum Adımları Telefonu kapatıp SES AÇMA + GÜÇ tuşlarına basılı tutarak TWRP'ye giriş yapınız. Wipe bölümünden Format Data / Yes yapınız. Reboot Recovery yaparak TWRP'yi yeniden başlatınız. Wipe bölümünden Advanced Wipe'a giriş yaparak Dalvik / ART Cache - Cache - System - Vendor - Data...
  3. cemal3180

Soru Hoparlör ve Ahize Temizliği ?

Mi 9T Pro cihazımın konuşma sırasında ahize sesi baya azalmış durumda yolda yürürken konuşma yaptığım zaman duymakta oldukça güçlük çekiyorum ve bu yüzden genellikle kulaklık takıyorum konuşmalarımda. Hoparlör kısmında pek fark yok tabi ekolayzır, dolby vs az bile hissedilse arttırılabiliyor...
  4. cemal3180

Rom Mİ 9T PRO / K20 PRO - [AOSP] Descendant Rom [ANDROİD 11] [OFFICIAL] <10.04.2021>

Descendant, Google'ın Android AOSP deneyiminde devrim yaratmayı amaçlayarak farklı bir arayüz sunmaktadır. Descendant romda kendisine ait Descendant Health ((ayarlarda)sağlık uygulaması) bulunmaktadır ve Covid - 19 günlük, toplam, kritik vaka ve ölüm sayısını göstermektedir. Kurulum Adımları...
  5. cemal3180

Çözüldü Google Play Yavaş İndirme Sorunu ?

Merhaba hocalarım öncelikle sağlıklı günler dilerim. Şuan Eu Stabil 12.0.6.0 Rom yüklü ve evimde 10 Mbps internet var Play Store dan her hangi bir indirme yaptığımda MAX 250 Kbps ile indiriyor fakat Chrome, Opera vs tarayıcı ya da başka bir uygulamadan indirme yapınca indirme hızı 1.2 Mbps...
  6. cemal3180

Rom [ROM][OFFICIAL][11][Octavi-OS][AOSP][Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro][08/05/2021]

OctaviOS, kullanışlı özelliklere sahip Benzersiz ve Düzgün Arayüze odaklanan AOSP tabanlı bir romdur. (Oyun konusunda beni üzmeyen bir Android 11 Rom.) (Son Sürümü OSS Vendordur!!!!) KURULUM ADIMLARI # Format Data -> Yes # Reboot Recovery # Wipe ( Dalvik / art Cache --- Cache --- System...
  7. cemal3180

Rom [ROM] Android 11 Stag OS OFFICIAL [Mİ 9T PRO / K20 PRO] (17.02.2021)

KURULUM ADIMLARI # Format Data -> Yes # Reboot Recovery # Wipe ( Dalvik / Art Cache --- Cache --- System --- Vendor --- Data) # Vendor Fw kurulumu # Rom Kurulumu # Gapps Kurulumu (Vanilla Varyantını İndirirseniz Gapps Kurulumunu Yapınız.) # Magisk Kurulumu # DFE Kurulumu # Wipe Cache / Dalvik #...
  8. cemal3180

Soru Bootloader Kilidi Kapatma

Mi Flash ile global rom yüklesem ve yüklemeden önce clean all and lock işaretini seçerek cihazı kilitleyip romu yüklesem bir sıkıntı olur mu ? Veya kilidi kapatmak için başka bir yol veya seçenek varsa adım adım yazarsanız sevinirim :) Bazı konularda okudum Mi Flash ile kilidi kapatma durumunda...
  9. cemal3180

Çözüldü Mi 9T Pro Pop Up Kamera Açılmıyor

Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim hocalarım. Mi 9t pro cihazımda kamera açılmıyor kalibre edilemedi hatası vermekte ve sensörler de çalışmıyor otomatik parlaklık vs. Persist dosyası flashlamak kesin çözüm olur mu, sakıncası zararı varmıdır ? Mi Flash ile global roma dönsem çözüm olur mu...
  10. cemal3180

Çözüldü Mi 9t Pro Volte VoWifi

Öncelikle sağlıklı günler diliyorum sayın hocalarım. Mi 9t Pro kullanmaktayım, hattım Türk Telekom, Volte ve VoWifi'yi etkinleştirmek istiyorum. Türk Telekom'un kendi sitesinden telefon listesine baktığımda Mi 9T Pro desteklemiyor olarak gözüküyor ve sms göndererek açamıyoruz. Etrafımda o...
  11. cemal3180

Çözüldü Format Data Yapınca 2 Depolama Gözükmesi ?

Merhaba sayın hocalarım telefonumda Orange Fox Recovery yüklü en son sürümü. Format data yapıp Reboot - Recovery yaptıktan sonra telefonumu bilgisayara bağlayınca 2 depolama alanı gözüküyor ikisinden birisine romu atıp kurulum yaptığımda normal depolamaya dönmekte fakat bu neden böyle yapıyor...
  12. cemal3180

Soru Aklıma takılan bir soru

Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim hocalarım. Mi 9T Pro cihazıma geçmeden önce Mi Max 2 kullanmaktaydım. Mi Max 2'de telefonu şarja taktığımda bildirim ışığı yanardı. Şarjım %100 olduğunda ise bildirim ışığı giderdi ve durum çubuğundaki şarj oluyor ibaresi (yıldırım şekli) de giderdi yani...
  13. cemal3180

Çözüldü Kurulum ekranında kalıyor (Google Sunucularına Bağlanılamadı)

Merhaba saygı değer hocalarım geçenlerde Eu 12.0.6.0 romu kurmaya kalktığımda temiz kurulum yaparak (format data - yes / 4 wipe) kurulum başarılı bir şekilde tamamlandı. Telefon açıldığında ise MIUI 12 kurulum ekranında güncellemeler denetleniyor yazılan yerde 2-3 dakika kaldıktan sonra bağlantı...
  14. cemal3180

Çözüldü 64 GB telefonum 16 GB gözüküyor

Merhaba hocalarım cihazıma akşam V.11.0.3 romu yükledim ve üstüne de magisk kurdum depolamaya girdiğimde cihaz 16 GB gözüküyor ve yer yok diye bildirim geliyor karşılaşan varmı ya da bir çözüm yolu ? Tekrar temiz kurulum yapsam format data yapsam / 4 wipe ile kursam düzelir mi acaba ?
  15. cemal3180

Çözüldü Cihaz fastbootta kaldı lütfen acil yardım

Telefonumun bootloader kilidini açtım miflash ile miui11 e dönmek istiyordum fastboot rom dosyasını indirdim ve flashlarken hata aldım şuan cihaz fastbootta kaldı açılmıyor ve twrp'ye de girmiyor yeniden twrp'de yükleyemiyorum lütfen acil ne yapmam gerekiyorsa söyleyebilir misiniz saygı değer...
Üst Alt