Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, foto ağırlıklı bir model bakıyorum
- Ois olmalı
- 108mp olmalı en az
- 50x zoom olmalı en az
-piyasada bulunabilir ve sorun cıkartmayan bir model olmalı
hangi modeller bu koşulları sağlamakta yardımcı olursanız cok sevinirim
Dün hiç bir şey yoktu fakat bu sabah her ne oldu ise internet üzerinden çalışan programlar açıldığı gibi kapanmaya başladı. Özellikle internet tarayıcıları açtığım gibi kapanıyor. Yada ne bileyim sahibinden uygulaması acıldığı gibi kapanıyor. Miui 12yi tekrar indirip kurdum değişmedi. Fabrika...
Merhabalar, note6pro'da ekran görüntüsü için üç parmak ekrana konuluyor ve aşağı doğru çekiliyor böylece ekran görüntüsü alınıyor ama bu her zaman işe yaramıyor ve ekran görüntüsü alınamadı diyor acaba başka bir yöntem var mı?
Hepimizin malumu note 6 proda ön kamera güzel fotolar cekebiliyorken arka kamera malesef bunun yarısı kadar çekim yapabiliyor. Bende diyorum ki ön kamerayı söküp arka kamera ile değiştirsek olmaz mı? İlla ki içini açmış birileri vardır mümkün mü acaba?
Sorun yazılımsal ise ön kameranın...
Selamlar, kilit ekranında kilit desenini çizip telefonu açtığımda önceden olmayan titreşim bir kaç gündür olmaya başladı ama bunu nereden nasıl kapatırım bir türlü bulamadım. Yardımcı olan olursa çok sevinirim. Bu arada telefon note 6 pro.
Rahat batmasın diye :))
Şaka bir yana Türkcell gizli gizli ve tek tek tüm VPN'leri blokluyor haberiniz olsun! Bunu neden yaptığı şuanda meçhul ama çıkar kokusu.
Evet olması gereken bir ayar malesef yok. GCam kurmadım ama gece cekim örneklerini görünce bunun süreye bağlı olduğunu düşündüm direkt ve Note 6 Pro ayarlarında pozlama süresine bakınca çok yetersiz olduğunu görüp üzülmüştüm. Belki ufak bir yazılımla belkide 3. parti uzun pozlama yapan bir...
Sırf bu yüzden artık garantili telefon almıyorum. Adamlar fabrikada anten koymayı unutsa servis hemen kullanıcı hatası diyor!! Birde ellerindeki hurda eski telefonlardan parçaları alıp bedavadan tamir ediyorlar bir çok telefonu ama sana fatura olarak aynı modelin sıfır fiyatını çekiyorlar...
Hergün yeni birşey daha öğreniyoruz. Tavsiye işe yaradı yalnız google üzerinden yapamadım imagetranslate.com sitesi sorunsuz halletti. Teşekkür ederim.
Merak eden olur diye buraya yazayım. Üst yazı "Bildirimlere izin ver" alt yazı "Ağ izleme" şeklinde çevrildi
Xiaomi service framework programının ayarlarında bildirimler sekmesinde app ayarlarında çıktı karşıma. Ne demek acaba? Türkçe menüye sahip biri bakabilir mi rica etsem?
Bende de pil performansı gayet iyi.
%94 gibi çekmiştim üstüne güncellemeyi kurdum sonra kurcalamalar ve sosyal medya derken şuanda pil %23 ve ekran süresi 8 saati geçti az önce.