Cavusum30 kullanıcısının son içeriği

1. Cavusum30

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

Daha önce beta sürümünü kullanmıştım kasmalar sebebiyle silmek zorunda kaldım şuan kararlı sürüm yüklü fakat benim cihazda eksikler var ilerleyen güncellemelerde daha iyi yenilikler gelecektir diye düşünüyorum sabırlı olmakta fayda var 1604394241 yeni güncelleme ile batarya problemi yaşayan...
  2. Cavusum30

Çözüldü telefonum twrp modunda kaldı ne yapmalıyım

çalıştığım için fırsat bulamadım şimdi geçtim bilgisayar başına 1599744365 doğrusu epeyce kafam karışık siz bilgisayar başındaysanız uzaktan bağlantı yoluyla denememiz mümkünmüdür
  3. Cavusum30

konularda yeniyim bilgisayarım telefonumu görmüyor malasef hangi uygulamalar üzerinden gidebilirim
  4. Cavusum30

merhabalar telefonum twrp modunda kaldı ve donmuş durumda tuşlarla yapabildiğim tek şey fastboot modunda açabilmek oluyor ötesine gidemiyorum ACİLL!! yardım teşekkürler
  5. Cavusum30

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Ellerinize sağlık çok başarılı olmuş handshake~~angel~~
  6. Cavusum30

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Cavusum30 Benide ekleyebilirsiniz Teşekkürler
  7. Cavusum30

Sohbet Xiaomi shop mi8 fiyatı hk.

bu fiyat çok fazla gelmesine sevinmiştim fakat şuan daha çok üzüldüm iyiki zamanında almışım
  8. Cavusum30

Sohbet selamunaleyküm bende mi8 kullanıcısıyım

:) teşekkür ederim birkaç sorum olucak aslında öncelikle telefonum ingilizce ve haziran ayından bu yana kullanıyorum fakat şu global rom vs bu konulara biraz yabancıyım çözmeye çalışıyorum bu sayfada bir arkadaşımızın paylaşmış olduğu yöntemi denedim süre belirlenmiş olduğunu duydum ve...
Üst Alt