Captain Price 141 kullanıcısının son içeriği

1. Captain Price 141

Soru Mi 11 Lite TWRP Üzeri Nasıl ROM Yüklerim ?

Mi 11 Lite 4G (courbet) TWRP üzeriden ROM kuracağım. ROM'u fastboot mu recovery mi indireceğim?
  2. Captain Price 141

Soru Mi 11 Lite 4G M2101K9AG ROM'u Nasıl Atmalıyım?

Cihaz yurtdışı ve TWRP kurulu. TWRP kaldırıp,Mi Flash üzeri Stock ROM kursam İMEİ uçar mı?
  3. Captain Price 141

Yardım Emojiler Kayboldu?

Redmi Note 10S 8/128-M2101K7BG,MİUİ 13.0.6 kullanıyorum. Cihazımda bir sorun olduğu için Hard Reset attım.(Sorun onda değil,gayet basit çözümü olan birşeymiş.) Hard Resetten sonra emojiler kayboldu.Mesela şu emoji 🫡. Sorunu nasıl çözerim?
  4. Captain Price 141

Soru Telefon Sıcaklığı?

Oyun oynarken CPU Monitor ile baktığımda sıcaklık 40-46 derece arası geziniyordu.Batarya'da 40-41 dereceydi.Sizce sıcaklık ne olmalı?
  5. Captain Price 141

Yardım Redmi Note 10S Ekran Dalgalanma/Pırpır Sorunu

Ekran bazen siyah renkli yerlerde pırpır yapıyor.Ekranda normalde sorun yok.Beyaz ekrandada sorun yok.Sebebi nedir ? Amoled'den dolayı mı?
  6. Captain Price 141

Soru Redmi Note 8 (2019)En Son MİUİ Sürümü?

Merhabalar,Redmi Note 8 2019 için en son MİUİ 12.5.1 Enhanced sürümümü oldu acaba ? Bir sonraki sürümleri alacak mı? Ve ya herhangi bir yama gelecek mi? 12.5.1'de çok sorunlar yaşıyorum.Ve şuanlık bir güncelleme gözükmüyor..
  7. Captain Price 141

Yardım MİUİ 12.5 Güncellemesi Sonrası Aniden Ses Kesilmesi ve Jiroskop Sorunu

Redmi Note 8 cihazımı MİUİ 12.5 Enhanced sürümüne güncelledim. Güncelledikten sonra ses bir anda kesilmeye başladı.Video izlerken ses 2-3 saniyede bir kesiliyor ve sonra geri geliyordu. Daha sonrasında ise oyunda jiroskop çalışmadı ve FQC Test'den kalibre etmeye çalıştım Ama hiçbir şekilde...
  8. Captain Price 141

Soru Redmi Note 8 MİUİ 11.0.10 vs MİUİ 12.5

Şu an cihaz MİUİ 11.0.10'da ve memnunum.PUBG Mobile oynuyorum ve sizce 12.5'de bir problem olur mu ?
  9. Captain Price 141

Soru Redmi Note 8 Pro Bütün Sürüm Versiyonlara İmei Atılıyor mu ?

Merhabalar. Elimizde bir Redmi Note 8 Pro var. Ve İngilizce. Cihazı hiç görmedim bir arkadaşımda ve versiyonunu bilmiyor. Peki bütün versiyonlara Rom atılıyor mu ?
Üst Alt