cappa_tr kullanıcısının son içeriği

1. C

Haber Miui 12 Alacak Modeller Açıklandı

https://shiftdelete.net/miui-12-guncellemesi-alacak-xiaomi-telefonlar/amp Habere göre Miui 12 alacak modeller açıklandı. Mi 6 listede yok maalesef. Mi serisi Xiaomi MI 10 Pro Xiaomi MI 10 Xiaomi MI 9 Xiaomi MI 9 SE Xiaomi MI 9 Pro Xiaomi MI 9 Lite Xiaomi MI 8 Pro Xiaomi MI 8 Xiaomi MI 8 Lite...
  2. C

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Ota ile indirdiğiniz dosya downloaded_rom klasörüne iner. Güncelleme yapmadan bu dosyayı başka bir yere kopyalarsanız temiz kurulum yapabilirsiniz.
  3. C

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Özlemle; anıyoruz, arıyoruz...
  4. C

Teşekkürler kardeşim.
  5. C

Mümkünse bir arkadaş miuipro sistem seslerini paylaşabilir mi acaba?
  6. C

Yardım Mi6 kamera net değil

Hiç vida takılmaması da etkileyebilir bilemiyorum. Kamerayı sabitliyorsa o vidalar etkileyebilir.
  7. C

Yardım Mi6 kamera net değil

Söktüğünüzde kameranın yanındaki vidaları yine aynı yere taktınız mı? Kameranın yanındaki vidalar diğerlerinden farklı olarak mıktanıs çekmeyen vidalar. Kamerada manyetik malzeme var o yüzden.
  8. C

Çözüldü mi 9 T mobil ödeme NFC sorunu

Magisk ile rootlu cihaz. Magiskhide ile istenilen uygulamalardan root gizlenebiliyor.
  9. C

Soru Miuipro için bir soru?

Yeni mi hesabı ve yeni üyelik ile sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama deneyip öğrenebilirsiniz ancak.
  10. C

Ana ekranda güvenlik simgesinin üstünde basılı tutun ve uygulama bilgisi'ne girin. Sonra tüm verileri temizleyin.
  11. C

Ayarlardan güvenlik uygulamasının tüm verilerini temizleyin.
  12. C

9.8.22 değişiklikler.
  13. C

Sızıntı rom kullananlarda var bu bildirim çubuğu olayı.
  14. C

Uygulama MacroDroid - Otomasyon Artık Sizin Elinizde [Yarı Yapay Zeka]

Bende gayet stabil çalışıyor. Pil ayarlarından kısıtlamayı kaldırırsanız sorun yok.
Üst Alt