Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu durumdayken vowifi'ı kapatıp arama yapmayı denediniz mi? Eğer vowifi kapattığınızda arama yapmıyorsa tamam ama arama yapıyorsa şebekeyi kullanıyorsunuz demektir. Hatta direk wifi 'ı kapatın yine arama yapacaktır.
1607359865
Ayrıca bu attığınız resimde kapalı olan mobil veri, şebeke değil...
Uçak modundayken Cellular Radio Power'ı açıyorsanız uçak modundan çıkmış oluyorsunuz zaten. Yani yine şebekeden arama yapmış oluyorsunuz. Vowifi simgesi yoksa wifi üzerinden arama yapamazsınız.
Bazı uygulamalardan magisk hide ile root gizlenemiyor. Bu durumda hem magisk hide ile uygulama seçilecek hem de magisk ayarlarından magisk manager'i gizle seçilecek. Magisk manager gizle seçildiğinde magisk manager rastgele ya da sizin vereceğiniz bir isimle yeniden paketlenip yükleniyor.
Diğer operatörleri bilmiyorum ama Turkcell tüm cihazlara volte desteği vermeye başladı birkaç ay önce. Mi 6 ve Turkcell ile volte kullanıyorum ekstra hiçbir işlem yapmadan.
Orda yazmış adamlar okursanız: yaptığınız imei sorgusu garanti kontrolü için değildir,genpa satışlı olup olmadığı içindir diye. Genpayı telefonla arayarak telefonunuz genpa garantili mi diye sorabilirsiniz.
Temalarda hata alan arkadaşlar kendi temalarınıza girmek istediğinizde ya da kendi temanızda özelleştirme yapmak istediğinizde internet bağlantınızı kapatıp girin hata vermeyecektir.
Magisk ayarlarda "magisk manageri gizle" deneyin.
Şimdi dediğiniz uygulamayı yükleyip denedim açılıyor. Dediğim gibi Magiskte ayarlara girin ve "magisk manageri gizle" deyin. Ayrıca magiskhide da o uygulamayı işaretlemeyi de unutmayın.