cappa_tr kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi Room Sonrası Ziraat Mobil

Bu sorunun çözümü yok miroom için. Özellikler için Miuitr romunu denemenizi öneririm. Ben çok memnunum şahsen.
  2. C

İpucu Vowifi ve VoLTE sorunlarınızın %100 çözümü

Bu durumdayken vowifi'ı kapatıp arama yapmayı denediniz mi? Eğer vowifi kapattığınızda arama yapmıyorsa tamam ama arama yapıyorsa şebekeyi kullanıyorsunuz demektir. Hatta direk wifi 'ı kapatın yine arama yapacaktır. 1607359865 Ayrıca bu attığınız resimde kapalı olan mobil veri, şebeke değil...
  3. C

İpucu Vowifi ve VoLTE sorunlarınızın %100 çözümü

Uçak modundayken Cellular Radio Power'ı açıyorsanız uçak modundan çıkmış oluyorsunuz zaten. Yani yine şebekeden arama yapmış oluyorsunuz. Vowifi simgesi yoksa wifi üzerinden arama yapamazsınız.
  4. C

Yardım Root'u uygulamalardan gizleme

Bazı uygulamalardan magisk hide ile root gizlenemiyor. Bu durumda hem magisk hide ile uygulama seçilecek hem de magisk ayarlarından magisk manager'i gizle seçilecek. Magisk manager gizle seçildiğinde magisk manager rastgele ya da sizin vereceğiniz bir isimle yeniden paketlenip yükleniyor.
  5. C

Yardım Root'u uygulamalardan gizleme

Magisk hide ile beraber, Magisk ayarlarından magisk manager'i gizle deyin.
  6. C

Gcam Mi6 gcam

Şu konuyu takip edebilirsiniz. https://forum.miuiturkiye.net/konu/18-08-20-mi-6-gcam-oreo-pie-en-iyisi-astro-ve-light-painting-mirror-selfie-vs.34170/
  7. C

Yardım Mi 6 Volte aktif etmek

Diğer operatörleri bilmiyorum ama Turkcell tüm cihazlara volte desteği vermeye başladı birkaç ay önce. Mi 6 ve Turkcell ile volte kullanıyorum ekstra hiçbir işlem yapmadan.
  8. C

Soru Genpa, Evofone ve Batarya Değişimi Hakkında

Orda yazmış adamlar okursanız: yaptığınız imei sorgusu garanti kontrolü için değildir,genpa satışlı olup olmadığı içindir diye. Genpayı telefonla arayarak telefonunuz genpa garantili mi diye sorabilirsiniz.
  9. C

Soru Mi 6 Rom tavsiyesi

Temalarda hata alan arkadaşlar kendi temalarınıza girmek istediğinizde ya da kendi temanızda özelleştirme yapmak istediğinizde internet bağlantınızı kapatıp girin hata vermeyecektir.
  10. C

Mod CustoMIUIzer (Modül)

İsminden de belli olduğu üzere miui romlar için bu uygulama.
  11. C

Soru VoWifi aktif olmuyor.

Sizin yaptığınız vowifi açma değil, gizli menü aracılığıyla uçak modundan çıkarmış oluyorsunuz. 1602027191 Bende de aynı durum oluyor mi 6 cihazımda.
  12. C

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mi6 için güncelleme desteği kesildi artık güncelleme verilmiyor ama yine de rom paylaşılmıyor nedense.
  13. C

Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Magisk ayarlarda "magisk manageri gizle" deneyin. Şimdi dediğiniz uygulamayı yükleyip denedim açılıyor. Dediğim gibi Magiskte ayarlara girin ve "magisk manageri gizle" deyin. Ayrıca magiskhide da o uygulamayı işaretlemeyi de unutmayın.
  14. C

Çözüldü M2 SSD Tavsiyesi

Arkadaş m2 yuvasını doğru söylemiş sadece vida yeri farklı. Şu videoya bakıp yapabilirsiniz. Bir de fanları temizlemenizi öneririm açmışken.
Üst Alt