CanKuzen kullanıcısının son içeriği

1. C

HyperOS EliteRomLite_OS3.0.4.0 China Stable (Xiaomi 14-Houji)

Elite Development - OFFICIAL olarak Telegram da aratın oradan yayınlanıyor. Ayrıca https://sourceforge.net/projects/eliteroms/
  2. C

Daha sorunsuz, stabil ve extrem kullanım özellikleri olarak biliyorum ben
  3. C

Evet ben Redmi Note14 pro plus da denedim. Ancak ücretli olmadiği sürece değmez, diye gördüm
  4. C

Rom RUSYA ROMU GEÇİŞ-Hiç birşey silinmeden

Her ikisi de vardı ben uygulama kontrol ile Google olanları uninstall yaptım. O zaman onun dışında stabilite her ikisinin de aynı ise ID de kalıyoruz, sanırım güncelleme geç geliyor
  5. C

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

Çok teşekkürler. Ancak ne olur uygulamada çıkan reklamları nasıl atlayabiliriz. Redmi Note 14 pro plus stock 2.0.202 HyperOS
  6. C

Yardım Redmi note 14 pro plus boot açma ve endonezya rom atma yardım

Arkadaşlar ben bu cihazda ID 2.0.201 romdayım. BL kapalı getConf da 2.0.202 de yayınlanmış. Ancak cihaz güncelleme den algılamıyor. Dosyanın zıp versiyonu da stock Recovery den atılamıyor. Bunun bir çözümü var mı?
  7. C

Rom RUSYA ROMU GEÇİŞ-Hiç birşey silinmeden

Elinize sağlık. Denemek isterim. Ben Redmi Note 14 pro plus da Endonezya romdayım. Rusya romuna geçmeme değer mi? Tüm kullanım +/- leri olarak
  8. C

Rehber [Amd-Ryzen-İntel] Tek Tuş İle Tüm Driverlar

Evet ben bununla en son deneyerek BL kilit token ve tüm işlemleri yapmıştım. Ancak ücretli olduğu için diğer işlemleri yapamıyorsun.
  9. C

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Cihazları devam eden bir türlü engelleyeeiğimiz sosyal medya ve banka kontrolü sebebiyle BL kapatmıştık. Yeni cihazlar için ve HyperOS için Yeniden açmak istesek token ve script ile olan işlemleri yapmak zorunluluğumuz hala devam ediyor mu? Ediyorsa bu log kayıtlarınıza göre olumsuz bildirim...
  10. C

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Yok üstad tüm yollar denendi. Ancak cihaz CN ve satıcı tarafından BL açılarak Global Rom atılmış bilmiyorduk. Cihaz bu haldeyken üzerinde orangeFox ve TR custom vardı. Hatamız ya aynı şekilde farklı bir rom atıp devam etmek olmalıydı. Ya da fastboot rom atarken cihazın tam versiyonunu öğrenip BL...
  11. C

Çözüldü Redmi Note 7 de TWRP yazısında restarting/rebooting ve Mi Flash Tool sorunu

Redmi Note 7 de TWRP yazısında restarting/rebooting ve Mi Flash Tool sorunu Arkadaşlar herkese hayırlı günler, hayırlı işler. Bu güne kadar hiç karşılaşmadığım emektar cihazım Lavender de sorun şu. BL Kilidi açık. Mi flash tool ile stock rom atmam için pc de driverlar yüklenmiyordu. (win 8.1 ve...
  12. C

Çözüldü MIUI A12 Port Romlarda DT2W aktif etmek

Cihaz : Redmi Note 7 Lavender Rom : MIUI by XTB 14.0.3.0 A12 Kernel: 4.4.205 Predator Stormbreaker 10 CAF Magisk Predator DT2W fix yüklü ama aktif olmuyor. Bu benzeri bazı A12 romlarda Fix dosya veya kernel kullanarak DT2W nasıl aktif edebiliriz. Maintainer dan destek için ulaşamadım. Rom...
  13. C

Soru Varsayılan (Default Apps)

Redmi Note 7 port A12 Miui13.0.8 ID Global Romdayım. Ancak uygulamada varsayılan uygulama alanı bulamadım. Bu A12 Miui13 de başka bir yerde mi? Yoksa nasıl eklerim? Teşekkürler
Üst Alt