Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
224
Vallahi tam rezillik olmuş yahu. Şu aptalca HyperFOS sürümüne geçtiğime bin pişman oldum. Şimdi MIUI 14 e inemiyorum. Xiaomi senin Allah...... Versin ya.

Son düzenleme:

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
Eğer daha önce unlock yaptı iseniz aynı hesap ile tekrar unlock yapabilirsiniz. Ama hiç yapılmadı ve hiç hesap eklenmemiş ise yapamazsınız.

Yetkili hesap ile rom atıp cihazı açtırabilirsiniz en basit yöntem bu olur ücretlidir ben yapmıyorum.
Yok üstad tüm yollar denendi. Ancak cihaz CN ve satıcı tarafından BL açılarak Global Rom atılmış bilmiyorduk. Cihaz bu haldeyken üzerinde orangeFox ve TR custom vardı. Hatamız ya aynı şekilde farklı bir rom atıp devam etmek olmalıydı. Ya da fastboot rom atarken cihazın tam versiyonunu öğrenip BL kapatmadan fastboot ya da recovery stock rom atmalıydık. onu öğrendik. Cihaz DİRENÇ DEĞİŞİMİ olmadan Global Rom almadı.

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
Bazen Ne “Cihaz hakkında” kısmı, ne de Xiaomi Community uygulaması size bekleme süresinin başladığını her zaman doğru gösterir.
Asıl ve güvenilir bilgi, Mi Unlock Tool’un log dosyalarında yer alır.

Benim test cihazımda da ilk denemede uygulama “başarısız” sonucunu verdi, hatta Xiaomi hesabı üzerinden doğrulama bile görünmüyordu.
Ama log kayıtlarını incelediğimde, Singapur sunucusu üzerinde geri sayımın başladığı net şekilde görülüyor.

INFO : status result: {
"applyStatus" : 2,
"code" : 0,
"description" : null,
"shouldApply" : false,
"uid" : "68********93"
}

DEBUG : unlock status: 2
DEBUG : should apply:false
DEBUG : sign result:{
"descEN" : "success"
}
Bu kayıtlar varsa, cihaz ile hesabın bağlantısı yapılmış ve geri sayım başlamış demektir.
applyStatus: 2 değeri bekleme sürecini,
timestamp satırı ise zamanın gerçekten işlediğini gösterir.

Bekleme Süresi Ne Kadar?
Cihaz modeline göre değişmekle birlikte:

3 ila 7 gün arasında
sunucu yetkisi otomatik olarak açılıyor.

Sonrasında Mi Unlock Tool’u tekrar çalıştırdığınızda “Unlock anyway” → “Unlock” aktif hale geliyor ve işlem tamamlanıyor..

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
Bazen Ne “Cihaz hakkında” kısmı, ne de Xiaomi Community uygulaması size bekleme süresinin başladığını her zaman doğru gösterir.
Asıl ve güvenilir bilgi, Mi Unlock Tool’un log dosyalarında yer alır.

Benim test cihazımda da ilk denemede uygulama “başarısız” sonucunu verdi, hatta Xiaomi hesabı üzerinden doğrulama bile görünmüyordu.
Ama log kayıtlarını incelediğimde, Singapur sunucusu üzerinde geri sayımın başladığı net şekilde görülüyor.

INFO : status result: {
"applyStatus" : 2,
"description" : null,
"shouldApply" : false,
"uid" : "68********93"
}

DEBUG : unlock status: 2
DEBUG : should apply:false
DEBUG : sign result:{
"descEN" : "success"
}
Bu kayıtlar varsa, cihaz ile hesabın bağlantısı yapılmış ve geri sayım başlamış demektir.
applyStatus: 2 değeri bekleme sürecini,
timestamp satırı ise zamanın gerçekten işlediğini gösterir.

Bekleme Süresi Ne Kadar?
Cihaz modeline göre değişmekle birlikte:

3 ila 7 gün arasında
sunucu yetkisi otomatik olarak açılıyor.

Sonrasında Mi Unlock Tool’u tekrar çalıştırdığınızda “Unlock anyway” → “Unlock” aktif hale geliyor ve işlem tamamlan
Cihazları devam eden bir türlü engelleyeeiğimiz sosyal medya ve banka kontrolü sebebiyle BL kapatmıştık. Yeni cihazlar için ve HyperOS için Yeniden açmak istesek token ve script ile olan işlemleri yapmak zorunluluğumuz hala devam ediyor mu? Ediyorsa bu log kayıtlarınıza göre olumsuz bildirim alsak da geri sayım başladığını kabul ederek 3-7 gün içinde Unlock aracını kullanarak çözebiliriz anlamında değerlendiriyorum, doğru mu anladım

micro77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Elektronik
Konular
10
Script olayı patladı sanırım. Kullandığım cihazı sattım ama yerine koyacak Xiaomi ekosisteminde olup bootkilidi açılabilen cihaz bulamadım
Yurtdışı snapdragon işlemcili iyikötü desteği olan f/p cihaz var mı
Bende de benzer sorun oluştu , script kullanınca " iki defa" 10 gün sonraya attı/bloke yaptı...
Normal yol da çalışmıyor, izin alınamıyor...

Üst Alt