Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonla konuşurken yüzünüze tuttuğunuzda gece gibi algılayıp minimum parlaklığa düşüyor olabilir. Muhtemelen yeni güncelleme ile ilgili bir bug dır diye düşünüyorum. Ben daha miui 12 yi alamadım bile mi9t cihazıma tüm telefonlara dağıtıldıktan sonra dediğiniz türden bugların çözümü...
Hocam rehberde şöyle bir sorun var ki: farklı numaralar aynı isimle görünüyo. Örneğin bi numarayı ahmet diye kaydediyorum ancak telefonu kapatıp açınca rehberimde eskiden kayıtlı olan bir numaranın ismi ile değişiyo. Nedeni ne olabilir çözümü var mı ?
kardeşim miui tweaks kurup ayar yaptıysan ondan sonra öyle oluyo. Temiz kurulum yap miui tweaksi kurup ayarlamadan bütün sosyal hesaplarına gir sonra miui tweaks i kur ve ayarla. Bende de aynı sorun vardı bu şekilde çözmüştüm.
Hocam bir sorun da ben yazmak istiyorum.. Telefondan video izlerken ilk 5 sn de sıkıntı yok ama 5. Snden sonra ses görüntüden daha önce gelmeye başlıyor
Hocam ne gibi değişiklikler olacak , kendi blogunuzda İngilizce olarak açıklamissiniz. Bide miui tweaks ile saat ayarini falan degistirebilir miyiz bu rom da
Usta herşeyi en bastan yaptim ancak mobil veride sıkıntı yaşadım ben.. Mobil verinin aktif olmasi ortalama kaç dakika sürüyor? İlgin için teşekkürler ayrica herhangi bir maddi manevi istekte bulunmadan sirf bizlerde kullanabilelim diye yaptigin için
Kardeşim bu ROM gayet stabil. Elinde v7 6.1.7 sürümü varsa gayet stabil sorunsuz ve kullanisli bir ROM. Son mesajimda yazdigim sorunlar çözülürse tadindan yenmez bu ROM.
Usta mobil veriyi 3 kere kapatıp kapatıp açtım her seferinde de yaklasik 15 dk bekledim ama hicbirisinde mobil veri aktif hale gelmedi.. Bir diğer sıkıntı da mağaza dışı uygulama kuramadım apk olarak. Yükleniyor diyo öylece kalıyo.