- Adım
- doğan
- Cihazım
- discovery
- Konular
- 0
İfont ile yapıyom diyo temayı değiş falan filan olmuyor yine aynıKonu mesajında fix mevcut. İfont ile değiştiriliyor hocam.
İfont ile yapıyom diyo temayı değiş falan filan olmuyor yine aynıKonu mesajında fix mevcut. İfont ile değiştiriliyor hocam.
Bu uygulama ile numaralarınızın hepsine uluslararası ülke kodu ekleyin. Sorun düzelirÜstad herşey mükemmel ellerinize sağlık..fakat benim bi sorum olacak rehberde numara 05xxxxx kayıtlı yani başında +90 kod ekli değil ben mesaj yazdıktan sonra o cevap yazınca +905xxxxx diye farklı mesaj kısmı açılıyor mesajları birleştirmiyor otomatik olarak neden kaynaklı olabilir.
İfont u xposed ya da wsp den aktif ettiniz mi??İfont ile yapıyom diyo temayı değiş falan filan olmuyor yine aynı
Dinamik durum çubuğu diyorsanız forumda wsmtolls ve modüller bölümünde var.Arka plan rengine gore değişen bildirim çubuğu nasıl yapabilirim
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romda böyle bir sorun yok hocam.Hocam bir sorum olacak mobil veriyi açıp internete girince bir süre sonra mobil veri birden gidiyor 1 2dk sonra tekrar geri geliyor bunun bir çözümü varmı?