Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Root işlemi yapmadan telefonumu daha düşük çözünürlükte kullanmak istiyorum.İnternette biraz araştırma yaptım, ADB ile yapanlar var fakat ben bir türlü başarılı sonuç alamadım.
İyi ya da kötü,her yeni güncelleme beni heycanlandırmaya devam ediyor.Xiaomi eski satış oranlarını yakalayabilmek için yeni versiyonda kolları sıvayacak mı,yoksa kullanıcıları yeni yazılım problemleriyle hüsrana mı uğratacak bilmiyoruz.Şahsen ben yeni versiyon için olumlu şeyler...
Xiaominin kasti telefon yavaşlattığı ifşalanmıştı,bunu samsungda yapıyor.Samsungda GOS'u devre dışı bırakınca cihaz tam performansta çalışabiliyor peki xiaomi de durum ne? Game turbonun telefonu yavaşlattığı ifşalandı ama bu nalet şeyi kaldıramıyoruz?
ADB aracılığıyla telefonumdaki birçok uygulamayı sildim.Her şey yolunda fakat play store ya da her hangi bir apk paketi yüklerken yükleniyor aşamasında kalıyor.Sanırım apk kurma yazılımını silmişim.Bu problemi nasıl çözerim?
Telefonum 1080p 30fps de videoları donuk çekiyor,ön kamera için de aynısı geçerli.Fakat 1080p 60fps ye geçiş yaparsam arka kamerada donma sorunu çözülüyor.Örnek video linki bırakacağım mutlaka izleyin.Sorunun sebebi nedir acaba?
Herkese iyi forumlar.Cihazım redmi note 10 global
Merak ettiğim için hindistan fasboot romu kurdum beğenmeyince geri globale dönmek istedim fakat daha önce custom romdan sonra bizzat sorunsuz kurduğum global rom bu sefer kurulmasına hatta miflash uygulamasında başarıyla tamamlandı demesine...