Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi Mi 10T Pro modelini kullanıp MIUI 13'den sonra sorunsuz kullanan var mı merak ediyorum telefonun ilk aldığım halinden eser kalmadı çok yavaşladı oyunlarda ısınmadan kaynaklı oyundan atıyor şarjı hızlı bitiyor bazı programlar hata veriyor vs. , vs. Bir önceki sürüne dönmek istiyorum fakat...
Xiaomi Mi 10T Pro modelini kullanıp MIUI 13'den sonra sorunsuz kullanan var mı merak ediyorum telefonun ilk aldığım halinden eser kalmadı çok yavaşladı oyunlarda ısınmadan kaynaklı oyundan atıyor şarjı hızlı bitiyor bazı programlar hata veriyor vs. , vs. Bir önceki sürüne dönmek istiyorum fakat...
Xiaomi Mi 10 T pro cihazım MIUI 13.0.3.0 güncellemesinden sonra resmen çöp oldu çok yavaş şarj oluyor şarjı hızlı gidiyor ekranda çok takılma donma oluyor 2 yıldır deli gibi oyun oynadığım telefon bir gün dahi kasmadi guncellemeden sonra resmen çöp oldu varmı aynı sorunu yaşayan ya da çözümü bilen ?
Merhaba arkadaşlar ben Xiaomi mi10t pro modelini kullanıyorum fakat amoled ekran bir telefondan gectigim için renkler çok soluk duruyor bunun için ayarları biraz kurcaladigimda resimdeki gibi seçenekler gördüm ve gama ayarını düşürüp doygunluğu arttirdigimda istediğime yakın bir renk ortaya...
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi10 t pro kullanıyorum oyunlarda boğuk ses ve yankı problemi oluyor aynı zamanda Whatsap da görüntülü görüşürken ve görüntülü konuşma programlarında mikrofon sürekli sorun çıkarıyor ve karşı taraf beni duymadığını söylüyor duydukları zaman ise boğuk gidiyor sesim ve...
Arkadaşlar merhaba bugün xiaomi mi10t pro telefonumu formatlamaya karar verdim bu kararı birazda bataryanın iyileşmesini umarak verdim. Telefonumu xiaomi cloud üzerinden resimler dahil herşeyi yedekledim ama merak ettigim birşey var galeride gizli resimlerim de yedekleniyor mu yoksa ayriyetten...
Arkadaşlar merhaba bugün xiaomi mi10t pro telefonumu formatlamaya karar verdim bu kararı birazda bataryanın iyileşmesini umarak verdim. Telefonumu xiaomi cloud üzerinden resimler dahil herşeyi yedekledim ama merak ettigim birşey var galeride gizli resimlerim de yedekleniyor mu yoksa ayriyetten...
Merhaba ben Xiaomi Mi10T Pro kullanıcısıyım kendi kamerasını begenmedigim için alternatif kamera olarak Gcam kurdum fakat bazı özellikleri kullanıp kullanamayacagım hakkında emin degilim mesela 4k 60 kare ayarını aktifleştirdigimde uygulama atıyor baştan yükleyene kadar video kısmı çalışmıyor bu...
Redmi Note 9S telefonum Google'a girip birşey yazınca atıyor telefonumu güncelleyip uygulamayı silip yüklememe rağmen sorun devam ediyor aynı zamanda gmailede giremiyorum.