can_nez kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım google cloud kullanımı

telefondaki resim video müzikler gibi verilerimi yedeklemek için bulut servisi arayışındaydım ve en mantıklı olanı google'ın kendi servisi olduğunu düşündüm ve yıllık 200gb gibi bir kapasiteli hizmet almak istiyorum ama yedeklemeleri tam olarak nasıl yapacağım bilmiyorum. google'ın bir sürü...
  2. C

Yardım fastboot moddan çıkamıyorum

iyi forumlar miui 13 rom kullanıyordum bugün telefonumu yeniden başlattıktan sonra twrp yazısı geliyordu ama recoveryye girmiyordu. yeniden twrp kurup romu yükleyecektim. telefon fastboot menüsünü giriyor ve pc telefonu görüyor. bikaç tane twrp yükleme aracını kullandım hepsinde de twrp başarılı...
  3. C

Yardım Youtube bazı videolar görünmüyor

Mi 9t kullanıcısıyım son 2 haftadır youtube da küfür içerikli müzikler, şiddet içerikli videolar, ve normal sayılan çoğu videoları (barış özcan, saniye'nin videolarını bile) mobil veri ile girdiğim zaman göremiyorum. Ya wifi ile bağlanmam lazım ya da mobil veri + vpn. Operatörümden güvenli...
  4. C

Soru İos live photo duvar kağıtlarını android'de kullanma

Öncelikle hayırlı bayramlar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Sorum şu şekilde iosda çekilen live photoları veya indirilen live photoları hareketli duvar kağıdı olarak ayarlayabiliyoruz ve sadece ekrana basılı tutarken hareket ediyor. Bunun android telefonlar için yapmak mümkün mü yani...
  5. C

Yardım edl modda hangi tür rom atmalıyım

cihazımı edl modda açabiliyorum ve miflash ile pc tanıyor ama hangi tür rom atacağımı bilmiyorum recoveryler zip şeklinde oluyor onlar olmayacağını biliyorum ama fastboot romları mı atmam lazım veya farklı bi türmü var bilmiyorum. internette veya forumda nasıl aratmalıyım forumda konusu varsa...
  6. C

Yardım Batarya ve ekran değişimi

Telefonumun bataryası ve ekranını değiştirdim şimdi açılıyor ama kendiliğinden kapanıyor tekrar açılıyor ne yapmak lazım (öncesinde telefon suya düşmüştü anında çıkarıp pirinçte 1 gün beklettim 1 ay oldu açılıyordu ve hiçbir yerinde oksitlenme falan yoktu yine kapanıp açılıyordu bende...
  7. C

Yardım mi 9t stock kamera

cihazıma xda dan mimoji kamera yükledim twrp ile ama miui sürümüm uyumsuzmuş dalgınlığıma geldi hiç dikkat etmedim şimdide kamera uygulamam hiç açılıyor çöküyor (sürekli olarak durduruldu hatası alıyorum) romu tekrardan yüklemek istemiyorum stock kamera uygulamasını tekrardan nasıl kurarım...
  8. C

Yardım Galeri yenileme

Telefonu yedeklerken yanlışlıkla telefonda olan resimleri tekrar atmışım tüm klasörlerden tüm resimlerden ikişer tane oldu dosya yöneticisinden sildim ama bu sefer böyle resimdeki gibi kaldı galeri uygulamasının verisini temizledim telefonu kapatıp açtım önbellekleri sildim miui klasörünü...
  9. C

Soru Bildirim sesi kısma

Global romda bildiğiniz üzere bildirim ve zil sesi birleşik bazı custom romlarda ve eeu (yanlış hatırlamıyorsam) romda bildirim sesini ayırabiliyoruz burda öyle bir seçenek varmı zil sesinden bağımsız bir şekilde bildirim sesini kapatmak gibi? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

Soru Mhl desteği

Eskiden bazı samsung telefonlarda kullanıyordum linkteki kablonun micro usbli olanı acaba type c olanı mi 9t de destekliyormu televizyona bağlamak için kullanılırmı almaya değermi yani...
  11. C

Çözüldü Mi 9t uygulama ayarları menüsü

Geçen akşam telefonu elime aldığımda tüm uygulamaların izinleri sıfırlanmış bi şekilde buldum ve normalde simgenin üstüne basılı tutup uygulama bilgisi dediğimde ilk resim gibi çıkıyordu şimdi ise 2.resimdeki yer çıkıyor ayarlardan girince normal olan şekilde çıkıyor. İzinlerin sıfırlanması ve...
  12. C

Çözüldü migrate geri yükleme

dün akşam miui 11.4 güncelleme yaptım ve temiz kurulum yapmak için verilerimi bilgisayara yedekledim uygulamaları da migrate ile yedekliyim dedim (ilk defa kullandım). migrate klasöründe Backup_2020.02.09_23.31.51 diye bir klasör oluşturdu(zip değil) bu klasörün içinde de part 1 ve part 2 diye...
  13. C

Sohbet Kulaklık jak girişi

Kulaklığınız ne kadar pahalı olursa olsun eğer ucu L şeklinde değilde dik bi şekilde duruyorsa her zaman cepte kırılır ve zamanla temassızlık yapar ve bozulur ben sürekli cebimde taşıdığım için kulaklıklarım bozuluyor bunu en iyi şekilde nasıl sağlam yaparız lütfen sıcak silikon demeyin oda...
  14. C

Soru IMEI kaydı yaptım cihaz hala kayıt dışı görünüyor

Cevabınız için teşekkür ederim :) Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. C

Soru IMEI kaydı yaptım cihaz hala kayıt dışı görünüyor

Konu biraz eski biliyorum ama yeni konu açıp kalabalık etmiyim dedim. Bende mi9t var malum yollardan kaydını yaptırdım cihazın ama bugün yasal uyarıdan mesaj geldi .....08 imei nolu cihaz kayıt dışıdır diye ama kaydını yaptırdığım için telefonda başka imei yazıyor bi sıkıntı olurmu kapanırmı yani
Üst Alt