Can Aslan kullanıcısının son içeriği

1. Can Aslan

Yardım ERRPCH01 uygulama içi satın alma başarısız oldu

Merhaba herkese iyi akşamlar. Telefonda hergün ERRPCH01 UYGULAMA İÇİ SATIN ALMA BAŞARISIZ OLDU hatası alıyorum. Bu hergün daha da katlanarak gidiyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Teşekkürler.
  2. Can Aslan

Yardım Poco F2 Pro instagram story problemi

Merhaba arkadaşlar. Poco F2 Pro cihazımda instagrama story atarken problemler yaşıyorum videoları yüklediğim zaman ekran da görüntü yok siyah bir resim yüklemişim gibi görünüyor ya da görüntü kalitesi çok düşüyor. Farklı hesaplarda denedim sonuç değişmedi bu konuda yardımcı olabilecek olan var...
  3. Can Aslan

Soru Magisk Kurulum hakkında yardım

Magisk'i telefona attım. Ama magisk 20.4 zip eklenmiyor ekran görüntüsünü yüklüyorum yardım ederseniz sevinirim.
  4. Can Aslan

Yardım Rom ve kayıt işlemi hakkında

Merhaba, iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. 1- Hangi Rom'u yüklememi tavsiye edersiniz, cihazı rootlayıp öyle kullanmak istiyorum. 2- Cihazım yurtdışı iki simcard'da kullanıma kapandı, ama BL kilidi açık kendim kayıt yapmak istiyorum. Telefoncu ile görüştüm ama reset atınca kayıt...
  5. Can Aslan

Yardım Root konusunda yardım

Merhaba herkese iyi günler. Mi 9t pro model cihazımı rootlamak istiyorum.Hangi yolları izlemem konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var, teşekkür ederim.
Üst Alt